Nyheter

Green Metal Heads sökes!

I januari introducerar Ovako ett nytt koncept till rekryteringslandskapet. Ovako – en världsledande stålproducent, vars syfte är att tillverka stål för ett hållbart samhälle och för kommande generationer, söker pionjärer inom områden som t.e.x. metallurgi och materialvetenskap, de som utmanar konventionella normer.

Kliv in i ”Green Metal Heads” världen, en värld präglad av en rebellisk anda. Kom och besök ”Green Metal Heads World Tour 2024” och få tag i våra ikoniska merch. Utöver att vara ett nytt rekryteringskoncept är detta en chans att omdefiniera framtidens stål genom att införliva det med en kombination av attityd och innovation.

Ovako introducerar en ny era av metal – ”Green Metal”. Inspirerad av Heavy Metal, Speed Metal och Black Metal bjuder Ovako in dig att gå med i ”Green Metal Heads”.  Vi letar efter de som kan identifiera sig med oss och är redo att ge sig ut på en resa som är både berikande och framför allt rolig.

”Green Metal Heads World Tour 2024” kommer att besöka studentmässor på platser som Luleå, Stockholm, Örebro och Linköping. Dessutom planeras kampanjen att rullas ut i Finland senare under 2024.

Varje plats utlovar en upplevelse, komplett med våra ”ikoniska” T-shirts, patches och tatueringar –alla präglade av den tydliga attityden hos det mer vågade Ovako. Följ med oss när vi omdefinierar framtidens stål med passion, innovation och en touch av rebellisk anda!

Tillsammans med byrån Open/Grow har kollegorna Martin Egholt och Saiva Zalkalns utvecklat konceptet och ser nu fram emot lanseringen.

– Denna kampanj är en fantastisk möjlighet att visa upp Ovakos personlighet. Vi är ett bolag där en kan utvecklas och skapa verklig förändring från dag ett och vi hoppas att denna kampanj får den visibilitet som tillåter oss att utveckla hur just du kan vara del av ett hållbart samhälle, säger Martin Egholt, Head of Talent Acquisition & People Development. 

– Det har varit ett nöje att arbeta tillsammans med kollegor och byrån Grow/Open för att utveckla kampanjen ”Green Metal Heads.” Vårt mål är att locka talangfulla medarbetare som vågar tänka annorlunda och utmana status quo. Vi hoppas att denna kampanj kommer att sticka ut och locka fler examensstudenter och göra Ovako mer synligt, säger Saiva Zalkalns, Director and Head of Group Communications. 

Ovako World Tour 2024 – Ovako