Nyheter

Studsvik förstärker koncernledningen

Carina Nilsson, Chef för Hållbarhet och regelefterlevnad, ingår från den 1 januari 2024 i Studsviks koncernledning.

Carina Nilsson har varit anställd i Studsvik sedan den 21 augusti 2023. Hon har en gedigen bakgrund inom affärsutveckling, verksamhetsutveckling och digital transformation från olika internationella verksamheter.

Carina har mer än 15 års erfarenhet av ledande roller, både inom privat och offentlig sektor.

– Carina tillför Studsvik nya insikter utifrån sin erfarenhet inom digital transformation och verksamhetsutveckling, vilket är viktiga delar av Studsviks förändringsresa mot ett mer hållbart och agilt förhållningsätt, säger Camilla Hoflund, vd och koncernchef Studsvik.

I sin nya position fortsätter Carina att rapportera direkt till vd och ingår som en del av Studsviks koncernledning från 1 januari 2024.