Nyheter

Inission Munkfors investerar i ny lacklina

Som ledande tillverkare av avancerad industriell elektronik är Inission Munkfors stolta över att kunna tillkännage investeringen av en ny toppmodern lacklina utformad för att avsevärt förbättra hållbarheten och livslängden på kretskort.

Skyddandet av kretskort är kritiskt i utsatta miljöer. Inission Munkfors nya avancerade lacklina ger ett tunt men ändå robust lager som skyddar känsliga elektroniska komponenter från risker såsom fukt, damm, kemikalier och temperaturfluktuationer. Det skyddande ytskiktet säkerställer att våra kunders produkter fungerar tillförlitligt även under de mest utmanande förhållanden.

– Vårt engagemang för kvalitet och excellens driver oss att kontinuerligt förbättra våra tillverkningsprocesser. Investeringen representerar ett betydande steg framåt i vår förmåga att möta behoven hos våra kunder inom olika branscher, säger Stefan Larsson, ansvarig för produktionsutveckling inom Inission och fortsätter:

– Lackning är inte bara ett extra lager av säkerhet, det är en nödvändighet för kretskort som utsätts för tuffa miljöer. Det hjälper till att förhindra korrosion, elektriska kortslutningar och säkerställer att de elektroniska enheterna vi litar på dagligen är säkra och pålitliga. Inission Munkfors nya lacklina är ett bevis på vårt engagemang för att leverera elektronik i världsklass. Vi ser fram emot att komma i dialog med kunder som har behov av avancerad skyddslack av kretskort.

Foto: Inission

PÅ bilden: Stefan Larsson Inission