Nyheter

Ari Kemppainen ny VD för Inissions verksamheter i Stockholm och Västerås

Ari Kemppainen är ny VD för Inission Stockholm AB med verksamheter i Järfälla och Västerås. Ari är Teknologi Licentiat i kraft och värmeteknik från KTH och kommer senast från rollen som interimskonsult på Enroad Consulting AB.

Ari har många års erfarenhet från ledande befattningar i globala företag som verkar inom kraftelektronik, kyl och energiteknik i branscher som förnybar energi, tele- och datakom.

– Inission Stockholm befinner sig i en kraftig volymtillväxt och eftersträvar att fördjupa kundrelationerna. Med mina erfarenheter från utveckling och produktion av helhetslösningar kan jag bidra till att utveckla verksamheten. Att arbeta med att möta kundens förväntningar handlar mycket om attityd, koll på detaljerna och uthållighet, ett arbete som kan ge mycket goda resultat när vi är samspelta och delar målbild. Det är dit jag vill nå tillsammans med mina medarbetare. Inission är duktigt på att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer med kunder och det finns ett genuint intresse för att utveckla medarbetarna, säger Ari Kemppainen VD Inission Stockholm AB.

– Vi är glada över att kunna välkomna Ari till Inission. Med sin kompetens och ledarskapsförmåga kommer han att spela en avgörande roll i att stärka vår position i Mälardalen och driva våra verksamheter mot nya höjder och tillväxt, säger Fredrik Berghel VD Inission AB.

Inission Stockholms tidigare VD Christian Löfgren går vidare till en roll inom affärsutveckling på Inissions huvudkontor.