Nyheter

Parker diskuterar H2-ökningen i det senaste Expert Insights-tekniksamtalet

Parker Hannifin, världsledande inom rörelse- och styrningsteknologier, presenterar tisdagen den 17 oktober 2023 ett Expert Insights-tekniksamtal om vätgas. En fördjupande diskussionen med de erfarna vätgasexperterna Robert Airey, Market Development Manager for Clean Energy, och Neil McPherson, Alternative Energy Manager, med fokus på de utmaningar som OEM-tillverkare och leverantörer står inför när världen förbereder sig för att öka användningen av vätgasbaserade energikällor.

I takt med att fler börjar titta på vätgas som ett alternativ för koldioxidreducerande energi kommer efterfrågan på komponenter, lösningar och expertis snabbt att överstiga utbudet. Några av de ämnen som kommer att diskuteras är hur företag kan säkerställa en robust och tillförlitlig leveranskedja, vikten av att ha rätt partnerskap med leverantörer, varför det är avgörande för vätgasens framtid att utbilda nästa generations H2-ingenjörer och hur global standardisering kan minska pressen.

Eftersom vätgastekniken är i ständig utveckling är det viktigt att hålla sig uppdaterad om ny utveckling och vara medveten om de viktigaste leverantörerna och aktörerna i branschen. Diskussionen sänds online klockan 15.00 CET (09.00 EST) tisdagen den 17 oktober 2023. Intresserade parter kan registrera sig för tillgång på Expert Insights: Hydrogen Getting Ready to Ramp Up (parker.com)Titta på tidigare avsnitt av Expert Insights på Expert Insights: Watch all episodes (parker.com).

Parker kommer även att delta i den 24 timmar långa Hydrogen Online Conference 2023 den 25 oktober. Experterna kommer att diskutera flera H2-ämnen och svara på frågor från alla som vill lära sig mer om vätgasrelaterade tekniska utmaningar och lösningar.