Nyheter

Virtuella konferenser om automation och ökad produktivitet

I en oförutsägbar värld och med marknadskrav som ständigt utvecklas är ökad produktivitet en viktig utmaning för företag över hela världen och i alla branscher. Detta handlar Universal Robots tre virituella konferenser om.

Som tur är finns det sätt att frigöra effektivitetsvinster och bli mer konkurrenskraftiga genom att använda automatisering. Expertråd från branschspecialister, tillsammans med insiktsfulla kundberättelser och produktdemonstrationer, kan vara den avgörande faktorn för att företag, både stora och små, ska kunna öka produktiviteten och lyckas på en ständigt föränderlig marknad.

Det är därför Universal Robots, världensledande inom samarbetande robotar (cobotar), kommer att anordna tre virtuella konferenser i september och oktober. Genom dem får ni tillgång till exklusiva insikter om hur automatisering kan förbättra er produktivitet och ge er chansen att utforska automatiseringsmöjligheterna som hjälper er att låsa upp effektivitetsvinster för ert företag.

”ReAutomated: Den virtuella upplevelsen” kommer att fokusera på tre tillämpningar inom industriell automation: svetsning, maskinbetjäning och palletering. Evenemangen kommer att sändas live från Universal Robots tre Centers of Excellence runt om i världen.

Vid alla tre evenemangen kommer du att få uppleva:

Samtal med experter och branschledare

Fallbeskrivningar från kunder

Live-demonstrationer av de banbrytande UR20-robotarna

Frågestund med branschexperter som är redo att svara på dina frågor

Keith Fox, Global Director för Industry Segments på Universal Robots:

– Om du är ett tillverkningsföretag och vill öka produktiviteten och förbli konkurrenskraftig har automation blivit en absolut nödvändighet på dagens marknad. Men många har fortfarande frågor om hur man kommer igång, och det är det vi kommer att ta upp på våra kommande ReAutomated-evenemang. Oavsett om du är ett företag med 5, 50 eller 500 anställda kommer dessa konferenser att ge dig den senaste kunskapen från våra branschledande experter och ge dig de bästa tipsen på hur du kan öka din produktivitet med automatisering.

Datum och ytterligare information:

Palettering: 28 september, live från Barcelona, Spanien

Maskinutfodring: 12 oktober, live från München, Tyskland

Svetsning: 26 oktober, live från Novi, Michigan, USA

Läs mer och anmäl dig:

här.

Foto: Michal Jarmoluk