Nyheter

Tre internationella evenemang för Vanzetti Engineering

Vanzetti Engineering ställer ut på ADIPEC (Abu Dhabi, 2-5 oktober 2023), KORMARINE (Busan, 24-27 oktober 2023) och Marintec China (Shanghai, 5-8 december) 2023).

Vanzetti Engineering deltar i fyra stora internationella evenemang för att presentera sina kryogena pumpar för flytande naturgas (LNG) och luftgaser. Dessa är mässorna Gastech, ADIPEC, KORMARINE och Marintec China, fyra stora evenemang för energi- och marinindustrin.

– Fram till för några år sedan var det mycket svårt att föreställa sig LNG som det huvudsakliga bränslet för fartygsframdrivning och annan verksamhet ombord; denna lösning är för närvarande väletablerad med det alltmer nödvändiga syftet att minska sjöfartens miljöpåverkan. En utbredd användning av LNG-drivna fartyg beror inte bara på tekniken ombord, utan också och framför allt på tillgången på infrastruktur för tankning och investeringar i LNG-teknik. Att diskutera med branschaktörer under dessa evenemang innebär att observera LNG-försörjningskedjan för att förstå de tekniska behoven och vara redo att svara med vår produkt, förklarar Valeria Vanzetti Ghio, chef för Vanzetti Engineering.

ADIPEC, som äger rum 2-5 oktober 2023 i Abu Dhabi, UAE, är en av världens ledande sammankomster för energiindustrin.

Över 2 200 företag från hela världen, som representerar hela energiekosystemet och utanför, kommer att samlas på ADIPEC för att visa upp de senaste strategierna och innovationerna som definierar framtidens energi.

Vid sidan av de 16 mässhallarna är mässan värd för fyra specialiserade industriområden: avkarboniseringszonen, sjöfarts- och logistikzonen, digitaliseringen i energizonen och utställningskonferensen för tillverkning och industrialisering. Vanzetti Engineering ställer ut i hall 1/monter 1431.

KORMARINE äger rum i Busan, Sydkorea, 24-27 oktober 2023 och presenterar de stora innovationerna inom den marina industrin.

Med 8 nationella paviljonger och 7 föreningspaviljonger är mässan värd för 700 företag från 30 länder. Detta evenemang är en viktig internationell skyltfönster för Vanzetti Engineering (Hall 2/ Stand 4L03), som har sett en betydande ökning av utbudet av sina kryogena pumpar till den marina marknaden sedan 2021.

Marintec China äger rum i Shanghai, Kina, från 5 till 8 december 2023 och är en av de mest auktoritativa B2B-plattformarna för den internationella marinindustrin.

Efter några års uppehåll på grund av pandemin, återvänder Vanzetti Engineering till detta viktiga evenemang (Hall 2/ Stand N2E5C), som erbjuder en bred överblick av utställande företag, tillverkare och tjänsteleverantörer längs hela varvsindustrins leveranskedja. 2019 års upplaga av detta tvååriga evenemang var värd för 2 200 utställare och 71 736 fackbesökare från 100 länder.

Vanzetti Engineering

Vanzetti Engineering S.p.A. grundades 1984 och är ett italienskt företag verksamt inom design och tillverkning av kryogen utrustning för flytande naturgas (LNG) och luftgaser. Med sitt utbud av produkter kan Vanzetti Engineering täcka nedströmsapplikationer i LNG-kedjan.

Den nya fabriken på 12 000 m2, som öppnades 2015, inrymmer dess bearbetningsavdelningar för kryogenpumpar och glider, och har möjliggjort en avsevärd ökning av företagets produktionskapacitet.

Tack vare den kompetens som förvärvats under åren har Vanzetti Engineering utvecklat ett komplett utbud av kryogena pumpar och komponenter för sina huvudsakliga affärssektorer: marin, bil och industri. Vanzetti Engineerings lösningar används i många typer av tillämpningar, inklusive: bränslesystem för marinmotorer och fartygstankning; LNG/L-CNG tankstationer; överföringssystem från vägsläp och stationära lagringstankar; satellitstationer med strömförsörjning och stöd till gasledningsnätet, inklusive kraftproduktionsanläggningar; mellan- och högtrycksfyllning av luftgasflaskor (kväve, argon, syre) för industriella, livsmedels- och medicinska tillämpningar.

www.vanzettiengineering.com/en/