Nyheter

Ny innovation industrialiserar svenska företag: DTF MultiCut Pro

Folier.se presenterar nu DTF MultiCut Pro, den senaste innovationen från tyska Secabo. Detta flatbäddsplotter revolutionerar marknaden med sitt unika transportband för rullat media, och automatiserar betydande delar av det manuella arbetet i framställningen av DTF-transfers.

– DTF MultiCut Pro är inte bara en game-changer i branschen, det är också svaret på de utmaningar som våra kunder står inför. Med denna maskin kan företag nu fokusera mer på kreativitet och kvalitet, snarare än repetitiva manuella uppgifter, säger Richard Rindelaub, försäljningschef på Folier.se.

Den högupplösta kameran i DTF MultiCut Pro läser snabbt av registreringsmärken eller QR-koder och initierar motsvarande skärjobb. Den extraordinära hastigheten och precisionen i maskinen möjliggör en skärtid på bara 30-60 sekunder för en skäryta på 60×88 cm.

– Effektiviteten och mångsidigheten hos DTF MultiCut Pro gör den till en oumbärlig resurs för alla företag som strävar efter att ligga i framkant av teknologisk innovation och produktionskapacitet, fortsätter Richard Rindelaub.

Förutom DTF-film, kan DTF MultiCut Pro skära andra material som vinyler, PET-film och sublimeringspapper. Detta gör den till en mångsidig lösning för alla företag som inte har behov av industriell utrustning men fortfarande kräver hög effektivitet.

Om Secabo

Secabo, baserat i Tyskland, är en ledande leverantör av maskiner utformade för att möta behoven hos professionella användare inom textiltryckeri- och reklambranschen. Med fokus på innovation och ett utmärkt pris/prestanda-förhållande, fortsätter Secabo att leverera smarta och effektiva lösningar för sina kunder.