Nyheter

Ny CFO för Orbit One

Jessica Krantz har utsetts till ny CFO för kontraktstillverkaren av elektronik och elektromekanik Orbit One. Jessica påbörjade sin anställning den 1 augusti och tar över rollen som CFO från och med 1 oktober, då hon ersätter Joakim Bengtsson som går i välförtjänt pension under andra kvartalet 2024.

Jessica kommer närmast från en tjänst som Senior Project Controller vid NKT med en gedigen erfarenhet av ekonomistyrning, finansiella prognoser och riskanalyser inom stora infrastrukturprojekt. Jessica har även lång erfarenhet av EMS-branschen efter att ha arbetat i 14 år inom Flex. Jessica är utbildad civilekonom och är även utbildad LEAN Green Belt.

– Jag känner en stor glädje över att få bli en del av Orbit One. Genom min historia i EMS-branschen känner jag till Orbit One mycket väl och jag ser fram emot att få kunna bidra med min kunskap och erfarenhet. Jag uppskattar Orbit Ones syn på förbättring, utmaning och inte minst deras solida värdegrund. Jag ser fram emot att arbeta nära verksamheten med förbättringar och utveckling av hela koncernens långsiktiga och strategiska ekonomistyrning, säger Orbit Ones nytillträdde CFO Jessica Krantz.

–Vi är mycket glada över att Jessica Krantz nu blir en del av Orbit One. Jessica besitter stor kunskap inom ekonomistyrningens alla områden och har bred bakgrund inom både EMS-branschen och andra industriområden. Hon kommer spela en viktig roll i framtida satsningar inom hela koncernen. Samtidigt som vi önskar Jessica lycka till så vill Orbit One passa på att tacka Joakim Bengtsson för många år av framgångsrikt arbete hos oss, säger Mattias Lindhe, President & CEO Orbit One Group.