Nyheter

Roeslein & Associates tillkännager fusion med systerbolaget Roeslein Alternative Energy

Denna strategiska sammanslagning samlar två industrikraftverk, som befäster sin position i framkanten av hållbara och förnybara energilösningar.

Sammanslagningen mellan Roeslein & Associates och Roeslein Alternative Energy representerar en förening av expertis, innovation och delade värderingar. Genom att slå samman krafter strävar företagen efter att utnyttja sina samlade styrkor och resurser för att främja utvecklingen och implementeringen av förnybara energilösningar över hela världen.

Roeslein Alternative Energy, en ledande leverantör av avancerad avfall-till-energi och förnybar energiteknik, har en bevisad meritlista när det gäller att leverera hållbara lösningar som tar itu med dagens globala energiutmaningar. Med sin omfattande erfarenhet av biogas, biomassa och miljöteknik har Roeslein Alternative Energy framgångsrikt etablerat sig som en pålitlig partner inom sektorn för förnybar energi.

Roeslein & Associates, känd för sin expertis inom teknik, modulär tillverkning och konstruktion, har skaffat sig ett rykte för att leverera exceptionella nyckelfärdiga lösningar till kunder i olika branscher. Med ett engagemang för kvalitet, säkerhet och effektivitet har Roeslein & Associates konsekvent överträffat förväntningarna och satt branschstandarder.

Sammanslagningen av de två företagen skapar en formidabel enhet som är redo att revolutionera energilandskapet. Genom att integrera sina respektive styrkor kommer företagen att utöka sin kapacitet, ytterligare förnya sin teknologi och tillhandahålla heltäckande lösningar som möter den växande efterfrågan på hållbara energilösningar över hela världen.

– Denna sammanslagning är en spännande milstolpe för både Roeslein & Associates och Roeslein Alternative Energy, säger Rudi Roeslein, grundare och styrelseordförande för Roeslein & Associates. Tillsammans kommer vi att förstärka vår påverkan och erbjuda våra kunder ett ännu bredare utbud av hållbara energilösningar. Genom att kombinera vår expertis och resurser är vi väl positionerade för att driva omställningen till en mer hållbar och miljömedveten framtid.

Konsolideringen av deras expertis och resurser kommer att underlätta större samarbete, kunskapsdelning och synergieffekter för att främja hållbara energilösningar. Ledarteamen för båda företagen är engagerade i att säkerställa en sömlös integrationsprocess, upprätthålla utmärkt kundservice och främja en samarbetskultur som främjar innovation och excellens som One Roeslein.

Foto: Tom