Nyheter

XMReality erhåller beställning från Yaskawa Nordic

XMReality har fått en licensbeställning från Yaskawa Nordic, som är en del av Yaskawa Electric Corporation. Yaskawa Nordic är en världsledande tillverkare av industrirobotar samt el- och servomotorer.

Yaskawa Nordic kommer att använda XMReality Remote GuidanceTM främst för att stärka service och support till sin kundbas. Genom att använda XMReality kan de omedelbart koppla upp sig mot en kund som ringer in för att rapportera ett problem. Alla samtal kan enkelt dokumenteras och sparas för framtida referens eller för att göra en effektiv överlämning till en annan intern tekniker. Förutom att använda lösningen för service och eftermarknadssupport är deras avsikt att testa XMReality internt mellan tekniker för att underlätta samarbete och kunskapsöverföring.

– Vi är glada över att ha Yaskawa Nordic ombord som en ny kund och ser fram emot att arbeta med dem, säger Andreas Jonsson, VD på XMReality. Det är också fantastiskt att se att XMRealitys produktutveckling med nya möjligheter för enkel dokumentation är eftertraktad av kunder och viktigast av allt, att det ökar värdet som ges till användarna.