Nyheter

Allt från en enda källa

Årets Intersolar Europe den 14-16 juni markerar ett nytt kapitel för tysk-bulgariska SUNOTEC: Företaget kommer för första gången att presentera sig som din huvudentreprenör och visa upp hela sitt utbud av tjänster.

– Intersolar Europe är en utmärkt plattform för att visa upp vår senaste utveckling och den nya positionen som din huvudentreprenör, säger Kaloyan Velichkov, grundare och VD för SUNOTEC.

Som huvudentreprenör är SUNOTEC stolta över att kunna erbjuda hela spektrumet av tjänster till sina kunder:

Från preliminär ritning till konstruktion, upphandling, konstruktion och slutlig överlämning, inklusive drift och underhåll – allt kommer från en enda källa.

Genom expansionen till nyckelfärdig verksamhet kan företaget nu täcka hela värdekedjan. Många tilläggstjänster kompletterar den nya portföljen, såsom expertis hos en hyllad geolog.

– Vår utveckling att växa till en totalentreprenör har varit ett lagarbete, säger Bernhard Suchland, VD för SUNOTEC.

– Vi arbetar och tänker som en familj, tillägger Kaloyan Velichkov, grundare och VD för SUNOTEC.

– Det har länge sagts att solcellssektorn är en industri präglad av förändring och tillväxt. Vi vill rikta rampljuset på dem vars vardagliga arbete kretsar kring att uppnå solcellsexpansionsmålen inom den gröna energirevolutionen, säger Bernhard Suchland.

OM SUNOTEC

SUNOTEC är Europas marknadsledare inom konstruktion av solcellsanläggningar. Företaget är baserat i Sofia (Bulgarien) och München (Tyskland) och har för närvarande över 1 400 anställda. Med mer än 500 solkraftverk och över 6,6 GWp byggda kapacitet har SUNOTEC gjort ett betydande bidrag till en hållbar och grön energimix i Europa, Afrika och Mellanöstern.

PÅ bilden: Lag om två lyfter stålgallren och placerar dem på konstruktionen. Tungt arbete, eftersom dessa metallstänger kan bli upp till 11 meter långa

Foto: Christian Horn