Nyheter

Fredrik Göransson blir ny VD för Transtronic

Fredrik Göransson kommer närmast från Hubbster Group AB, där han var CPO (Chief Product Officer) för alla SaaS-lösningar och chef för affärsområde Tech Tools. Fredrik har varit verksam i Hubbsters ledning i flera år. Tidigare har han haft ledande befattningar på bland annat Atlas Copco, en världsledande leverantör av industriella produktivitetslösningar och Vendavo, ett amerikanskt mjukvaruföretag.

Fredrik Göransson, tillträdande VD för Transtronic, säger:

– Jag vill uttrycka min tacksamhet för det förtroende som har givits mig och jag ser fram emot att arbeta med Transtronics duktiga och skickliga team. Jag tror att företagets framgångsfaktorer beror på vår förmåga att omfamna förändringar, anpassa oss till marknadens och våra kunders utveckling och behov samt att ligga steget före avseende nya trender och teknologier.

– Jag är övertygad om att Fredrik kommer att leda Transtronic in i en fas av ytterligare tillväxt, utforska nya marknader och utveckla vårt erbjudande bortom våra kunders förväntningar. Jag välkomnar Fredrik varmt som VD för Transtronic och ser fram emot den spännande resan framåt, säger Lars Åleby, VP Electronics, Dacke Industri.