Nyheter

CH-Polymers Oy vinner Hagmans Nordics ”Årets Leverantör 2022”

Finska CH-Polymers Oy, en framstående aktör inom kemisk industri, har stolt utsetts till Årets Leverantör 2022 hos Hagmans Nordic. Denna prestigefyllda utmärkelse erkänner CH-Polymers Oy:s exceptionella prestationer och engagemang för att erbjuda högkvalitativa polymerbaserade produkter samt överträffa Hagmans Nordics förväntningar genom förstklassigt samarbete och service.

Med knappa 15 år i branschen har CH-Polymers Oy snabbt etablerat sig som en pålitlig och påtaglig kraft inom kemisk industri. Genom att kombinera innovation, kvalitet och en djup förståelse för sina kunders behov har företaget konsekvent visat upp enastående kompetens och expertis inom polymerkemi.

Företaget har byggt långsiktiga partnerskap med sina kunder och arbetar nära dem för att förstå deras specifika krav och önskemål. Genom att tillhandahålla skräddarsydda polymerlösningar och leverera produkter i rätt tid och till konkurrenskraftiga priser har CH-Polymers Oy visat att de är en pålitlig samarbetspartner. ”CH-Polymers Oy bjuder på kvalitativa produkter, högklassig kommunikation samtidigt som de är en briljant utvecklingspartner för vår egen R&D”, berättar Peter Manderius, inköpschef på Hagmans Nordic. ”Deras medarbetare är alltid beredda att gå den extra milen för oss”.

Utmärkelsen Årets Leverantör bekräftar CH-Polymers Oy:s starka engagemang för kontinuerlig förbättring och deras ovillighet att kompromissa med kvaliteten på sina produkter. Genom att investera i forskning och utveckling samt genom att hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna inom polymerkemi, har CH-Polymers Oy visat sig vara en innovativ kraft som driver branschen framåt.