Nyheter

En världsunik larmknapp som blir ett med mobilen

Crystal Alarm lanserar nu sin senaste innovation – Crystal Button Air. Detta är en unik larmknapp som blir ett med mobilen.

Crystal Button Air är det nya innovativa tillskottet i vår portfölj av produkter! Denna moderna larmknapp förenklar möjligheten till att larma och är betydligt enklare att ta med sig, till skillnad från traditionella personlarm, då den placeras på telefonens baksida. Crystal Button Air är ett enkelt verktyg som kommer öka tryggheten för alla arbetsgrupper som jobbar ensamma, med riskfyllda moment eller med risk för hot och våld.

-Vi är mycket glada över att äntligen kunna lansera denna världsunika produkt efter många månader av gediget arbete. Vi är säkra på att denna larmknapp kommer bli ett självklart val för alla som är i behov av trygghet på sin arbetsplats. Framför allt för de som använder iPhones där det tidigare inte funnits någon möjlighet att larma via mobilens egna knappar, säger Jens Olsson, VD på Crystal Alarm och har projektlett utvecklingen av Crystal Button Air.

Crystal Button Air är endast 4 mm tunn, har ett batteritid på över två månader och tar endast en timme att ladda. Knappen kan användas på Android och Iphone och placeras på baksidan av telefonen. Den är designad på ett sätt som minimerar risken för falsklarm genom en ring som dels guidar vart på knappen man ska trycka för att larma, samtidigt som den skyddar mot falsklarm.

– Vi har utformat Crystal Button Air med målet att skapa en larmknapp med lång batteritid, material med hög tolerans för miljöer med risk för slitage, minimerad risk för falsklarm och som framför allt effektiviserar möjligheten till att enkelt kunna larma vid en hotfull situation eller olycka. Vår befintliga knapp, Crystal Button har varit mycket uppskattad och vi är säkra på att denna kommer uppfylla behov även framöver. Vi är dock övertygade om att Crystal Button Air kommer bli ett komplement som kommer att fungera bättre för vissa användargrupper då man enkelt placerar knappen på telefonens baksida och i princip bara har en enhet att bära med sig, säger Jens Olsson.

Om Crystal Button Air:

Endast 4 mm tunn.
Batteritid på över 90 dagar*.
60 minuters laddningstid*.
Kopplas via Bluetooth.
Kompatibel med Apples Magsafe men fungerar även med Android.
Designad för att minimera risken för falsklarm.

(*- uppskattad tid. Mer exakt tid kommer presenteras inom kort).

Foto: Dirk Wouters