Nyheter

YASKAWA Sweden Tour

Tillverkning av produkter innebär mer än bara effektiv bearbetning och montering, även om det är den självklara prioriteringen. Kvalitetskontroll, märkning och spårbarhet är minst lika viktigt för att uppfylla kundkrav och minska problem med reklamationer och kassationer.

Behovet av att kunna hantera en bred produktflora med varierande batchstorlekar gör också att fler företag vill välja automationslösningar som gör den ingående tekniken till en naturlig del av produktionsflödet.

– Produktion av både små och stora serier kräver en flexibel utrustning som inte är helt och hållet knuten till enskilda produkter, säger Niklas Richardsson, försäljningschef Yaskawa Nordic. Med rätt kamerateknik, produktmärkning och anpassningsbar robothantering kan man underlätta den processen.

Mabema, Koenig & Bauer och Yaskawa är tre globala företag med stark närvaro i Sverige och stor erfarenhet av kamerateknik, avancerad märkning och robotautomation och av att samarbeta för att uppnå automationslösningar som täcker allt ifrån det enkla till de mest avancerade system.

Den 1 juni har du möjlighet att träffa dessa tre världsledande aktörer plats i Linköping. En HC10 cobot från Yaskawa kommer också att vara med, så att du själv kan pröva på de olika programmerings-möjligheter som den har att erbjuda.

YASKAWA Sweden Tour med besök och kundträffar fortsätter i juni till Sölvesborg och Torsås. Därefter gör vi ett sommaruppehåll och startar igen i september.