Nyheter

Ta med hemmakontoret till Plastteknik Nordic – i samarbete med Martela

Plastteknik Nordic I Malmö den 10-11 maj kan besökarna varva föreläsningar, inspiration och möten med att koppla upp arbetsplatsen på Malmömässan. I ett samarbete med Martela, skapar Easyfairs en mötesplats med ytor för de besökare som behöver arbeta på plats.

Plastteknik Nordic, Nordens ledande mässa för plast- och gummiindustrin samlar hela branschen under två intensiva dagar. Unikt för mässan är att man kan ta med sig hemmakontoret dit. Genom ett samarbete med Martela som planerar och förverkligar användarorienterade arbets- och lärmiljöer, skapar arrangören Easyfairs en mötesplats med ytor och tillgång till wi-fi för de som vill varva sitt mässbesök med arbete.

– Vi vet att våra besökare har fullbokade kalendrar och vill vara så effektiva som möjligt. Många vill varva koncentrerat arbete med inspiration, nya kontakter och även uppleva glädjen i personliga möten. Men ibland är det svårt att avsätta hela dagen eller flera dagar för ett mässbesök. Därför erbjuder vi möjligheten på Plastteknik Nordic att kombinera arbete med en mässupplevelse. Man kan jobba undan allt på ”att-göra-listan” för att sedan inspireras av Key Note Nora Bavey eller trendspana på det välfyllda mässgolvet, säger Helena Crivei, Head of Cluster för Easyfairs industrikoncept.

Mitt i mässhallen finns Martela work lounge för besökare som har behov av att arbeta en stund, dessutom erbjuder Martela privata utrymmen för den som behöver fokusera utan att koncentrationen störs.

– På kontoret och på arbetsplatsen kan man ofta leta efter en lämplig mötesplats eller ett mötesrum. Ibland är det i en öppen yta på kontoret men oftast så är det ett mötesrum för att ta ett telefonsamtal eller digitalt möte men det är lika vanligt med det fysiska mötet för två personer eller fler. Under ett par dagar så kommer er arbetsplats vara på Plastteknik Nordic men behovet att i lugn och ro kunna ta ett telefonsamtal, digitalt möte eller ett fysiskt möte kommer finnas kvar precis som om ni var kvar på er vanliga arbetsplats. Tillsammans med Easyfairs industrikoncept och Plastteknik Nordic så har Martela skapat förutsättningar för detta, precis som vi gör med allt från det lilla företaget till den stora arbetsplatsen som vi levererar möbler och tjänster till i hela vårt avlånga land. När ni behöver en lugn miljö för att ta era möten eller bara pausa en stund, kom förbi och samtidigt upplev en del av den nya flexibla mötesplatsen som passar alla oavsett vad man har för arbetsuppgifter, personlighet eller arbetssituation. Välkommen till din mötesplats, säger Vidar Hellsaeus, VD Martela AB

Martela är ett familjeföretag grundat 1945. Martela planerar och förverkligar användarorienterade arbets- och lärmiljöer, vars olika lokaler stöttar enskilda sätt att arbeta och lära. De tror att en inspirerande miljö ökar arbetsglädje, trivsel, välbefinnande och produktivitet. Under historiens gång har de gått från att vara möbeltillverkare till samarbetspartner för utveckling av arbets- och lärmiljöer. Deras produkt- och servicesortiment täcker hela livscykeln för tjänsterna, från behovsanalys till optimering under användning.