Nyheter

Schneider Electric lanserar Easy UPS 3-fasmodul

Som en del av Easy Series lanserar nu Schneider Electric Easy UPS 3-fas. UPS:en säkerställer avbrottsfri kraftförsörjning och trygghet genom det bästa strömskyddet på marknaden för små- och medelstora datacenter samt andra affärskritiska applikationer. Easy UPS 3-fasmodul kommer att ingå i Green Premium-erbjudandet, en del av Schneider Electrics hållbarhetsarbete för en grönare omställning.

Schneider Electric, ledare inom den digitala omställningen av energihantering och automation, introducerar nu Easy UPS 3-fasmodul. Den robusta avbrottsfria kraftförsörjningslösningen är designad för att skydda kritiska belastningar samtidigt som den erbjuder en tredjepartsverifierad funktion, Live Swap. 3-fas UPS:en finns tillgänglig i kapaciteten 50–250 kW med N+1 skalbar konfiguration och stöder EcoStruxure som tillhandahåller fjärrövervakningstjänster.

Med skalbarhet i fokus gör Easy UPS 3-fasmodul det möjligt att optimera investeringen och betala i takt med att behovet ökar. Det är en del av Schneider Electrics Green Premium-erbjudande och har dessutom avancerad teknik, högeffektiv design, intelligent batterihantering, realtidsövervakning och kontrollmöjligheter, vilket gör det till en av marknadens mest kostnadseffektiva och energieffektiva UPS-lösningar.

­­– Vi är glada över att introducera Easy UPS 3-fas på marknaden. Produkten ger kunderna tredjepartscertifierad Live Swap, modulär design och en orubblig tillförlitlighet i ett optimerat investeringspaket. De okomplicerade anslutningsmöjligheterna gör det till ett enkelt val för datacenter samt kommersiella och industriella applikationer, säger Mustafa Demirkol, VP of Offer Management and Marketing for Data Center Solutions.

Affärskontinuitet på ett enkelt sätt

Easy UPS 3-fasmodul gör det möjligt för kunder att sänka sina huvudsakliga utgifter för nyinvesteringar genom en optimerad capex-modell. Utöver det reduceras schemalagda driftstopp signifikant genom den självdiagnoserande tredjepartscertifierade Live Swapen, en strömmodul och statisk strömbrytare. Det ökar tillförlitligheten och tillgängligheten i ett kompakt fotavtryck. Easy UPS 3-fasmodul är enkel att installera, använda och underhålla vilket gör distributionsprocessen sömlös. Produkten är en del av Schneider Electrics produktportfölj Easy UPS 3-fas, som fokuserar på de viktigaste funktionerna för att möta kundernas behov till ett bra pris.

Under Stockholm TechShow kommer Schneider Electric att visa upp Easy UPS 3-fasmodul på plats. Eventet hålls i Kistamässan den 3–4 maj. Schneider Electric kommer att finnas i bås H23.

Läs mer på: 

https://stockholmtechshow.se/