Nyheter

Lambertsson förlänger ramavtal med Sinfra för trafikavstängning

Den nationella inköpscentralen Sinfra förlänger ramavtalet med Lambertsson avseende Trafikavstängning, material och tjänster. Det nya avtalet, som löper fram till den 1 mars 2024, innebär att företaget även fortsättningsvis har hela produktutbudet tillgängligt för Sinfras medlemmar.

Sinfra är en upphandlingscentral som omfattar drygt 500 anslutna bolag som bedriver verksamhet inom fjärrvärme, VA och el. Genom noggranna utvärderingar tecknas upphandlade ramavtal med leverantörer som kan tillhandahålla de bästa, mest hållbara produkterna och tjänsterna, både ur tekniskt, miljömässigt, ekonomiskt samt ur ett CSR-perspektiv.

Lambertsson, som är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar, har sedan 2021 haft ramavtal med Sinfra för trafikavstängning, material och tjänster.

Efter en utvärdering, där företaget uppnådde högsta hållbarhetsbedömning, tecknades under 2022 även ett ramavtal för att leverera maskiner, verktyg, bygg-el, bodar och övrig utrustning.

– I och med avtalsförlängningen gällande trafikavstängning kan vi även framöver tillhandahålla hela vårt produktutbud genom Sinfra, berättar Patrik Wykman som är Projektledare LOU hos Lambertsson.

Under våren arrangerar Sinfra tre stycken samlingsdagar, Sinfradagarna 2023, i Luleå, Gävle och Jönköping. Lambertsson har anmält sig till att vara utställare.