Nyheter

Nya generationens TransferPacT ATSE

Den nya generationens TransferPacT ATSE säkerställer kontinuitet och tillförlitlighet för att maximera drifttiden. De ger omkring 30 procents tidsbesparing vid installation och driftsättning samt kan kopplas upp mot EcoStruxure™ för att samla in och analyserar data i realtid för en proaktiv underhållsanalys.

Schneider Electric, ledare inom den digitala omställningen av energihantering och automation, introducerar nästa generations TransferPacT Automatic Transfer Switching Equipment (ATSE). En serie med automatiska reservkraftsomkopplare med snabb omkoppling, kompakta och modulära som erbjuder utökad skalbarhet och robust prestanda.

TransferPacT är konstruerad enligt standard IEC 6094-6-1, och är en ATSE i PC-klass och sortimentet utökas nu till att omfatta driftströmmar från 32 A till 630 A, 2,3,4-pol med nominell driftspänning på 220 V – 440 V.

Produktserien TransferPacT kommer som två olika erbjudanden: Automatic och Active Automatic. TransferPacT Automatic erbjuder snabba inställningar och ett lättförståeligt gränssnitt. TransferPacT Active Automatic erbjuder en mer omfattande funktionalitet och möjligheten att ansluta en extern HMI.

Skalbarheten som TransferPacT erbjuder ger användaren möjlighet att utöka funktionaliteten genom att enkelt lägga till funktionsmoduler allt eftersom behoven ökar. Vidare kan uppgraderingar dessutom utföras utan något strömavbrott (Hot Swap).

Funktionerna skapar ökad tillgänglighet och effektivitet genom nya uppkopplingsmöjligheter och ökad cybersäkerhet. Drifttiden maximeras med innovativ teknologi som säkerställer omkopplingshastigheter inom 500 ms. Med en kompakt och robust konstruktion fungerar TransferPacT i de mest krävande miljöerna som i omgivningstemperaturer från -25°C till 70°C. En inbyggd strömförsörjning och spänningsdetektering innebär att användare får omkring 30 procents tidsbesparing vid installation och driftsättning.

EcoStruxure™-plattformen samlar in och analyserar ATSE-data i realtid via en trådlös anslutning och ger operatörer proaktiv underhållsanalys, istället för att verka reaktivt. Med sin robusta och tillförlitliga prestanda som ger hög strömkontinuitet och hållbarhet har TransferPacT ATSE utformats särskilt för byggnadssektorn, sjukvårdsanläggningar, datacenter och transporter.

Med nästa generations TransferPacT ATSE produktserie tar Schneider Electric nästa steg för att maximera drifttid och förbättra säkerheten, tillförlitligheten och hållbarheten.

Läs mer om TransferPacT här.

Schneider Electric, ledare inom den digitala omställningen av energihantering och automation, introducerar nästa generations TransferPacT Automatic Transfer Switching Equipment (ATSE). En serie med automatiska reservkraftsomkopplare med snabb omkoppling, kompakta och modulära som erbjuder utökad skalbarhet och robust prestanda.

TransferPacT är konstruerad enligt standard IEC 6094-6-1, och är en ATSE i PC-klass och sortimentet utökas nu till att omfatta driftströmmar från 32 A till 630 A, 2,3,4-pol med nominell driftspänning på 220 V – 440 V.

Produktserien TransferPacT kommer som två olika erbjudanden: Automatic och Active Automatic. TransferPacT Automatic erbjuder snabba inställningar och ett lättförståeligt gränssnitt. TransferPacT Active Automatic erbjuder en mer omfattande funktionalitet och möjligheten att ansluta en extern HMI.

Skalbarheten som TransferPacT erbjuder ger användaren möjlighet att utöka funktionaliteten genom att enkelt lägga till funktionsmoduler allt eftersom behoven ökar. Vidare kan uppgraderingar dessutom utföras utan något strömavbrott (Hot Swap).

Funktionerna skapar ökad tillgänglighet och effektivitet genom nya uppkopplingsmöjligheter och ökad cybersäkerhet. Drifttiden maximeras med innovativ teknologi som säkerställer omkopplingshastigheter inom 500 ms. Med en kompakt och robust konstruktion fungerar TransferPacT i de mest krävande miljöerna som i omgivningstemperaturer från -25°C till 70°C. En inbyggd strömförsörjning och spänningsdetektering innebär att användare får omkring 30 procents tidsbesparing vid installation och driftsättning.

EcoStruxure™-plattformen samlar in och analyserar ATSE-data i realtid via en trådlös anslutning och ger operatörer proaktiv underhållsanalys, istället för att verka reaktivt. Med sin robusta och tillförlitliga prestanda som ger hög strömkontinuitet och hållbarhet har TransferPacT ATSE utformats särskilt för byggnadssektorn, sjukvårdsanläggningar, datacenter och transporter.

Med nästa generations TransferPacT ATSE produktserie tar Schneider Electric nästa steg för att maximera drifttid och förbättra säkerheten, tillförlitligheten och hållbarheten.

Läs mer om TransferPacT:

här.