Nyheter

L&T Technology Services ska öka rekryteringstakten i Norden – rekryterar över 50 ingenjörer i Sverige

L&T Technology Services Limited, globalt företag för renodlade ingenjörstjänster, tillkännagav idag att de planerar att öka rekryteringstakten och utöka sitt fotavtryck i Norden med tanke på deras lokaliseringsstrategi och den ökande efterfrågan för ingenjörstjänster från lokala kunder. Bolaget planerar att anställa över 50 ingenjörer i sitt Digital Engineering Center i Göteborg för att tillgodose nya och kommande kundprojekt inom affärssegmenten transport, industriprodukter och medicintekniska produkter.

Göteborgs stad, där LTTS har ett etablerat digitalt ingenjörscentrum, är navet för forskning och utveckling (FoU) i regionen, med ledande innovation inom fordonsindustrin, biovetenskap, logistik, spel, AI och grön teknologi.

LTTS, har funnits i Sverige i över ett decennium och har sett en kraftig uppgång i efterfrågan på sina ingenjörstjänster. LTTS har hjälpt framstående kunder i regionen att utveckla nya produkter och vara en ingenjörspartner i deras digitala transformationsresa.

LTTS är en global ledare inom ingenjörs- och FoU-tjänster (ER&D), med 1033 patent inlämnade för 57 av de globala 100 största kunderna av ER&D-tjänster. I Sverige arbetar företaget med de bästa globala OEM:erna och dess ingenjörer tycker om att arbeta med spännande och utmanande projekt över olika branscher och geografier i en mångkulturell och inkluderande miljö.

För att hitta rätt talang för de lediga tjänsterna anordnar LTTS walk in-intervjuer på Lindholmspiren 3A på Göteborgskontoret 28-30 mars 2023. Det går att lära sig mer och söka till de lediga tjänsterna här.