Nyheter

Entreprenören Sabine Andersdotter investerar i solcellsbolag

Sabine Andersdotter meddelar idag att hon investerat i Revolt Powercharge AB en snabbväxande aktör inom solenergi. Genom denna investering kommer Sabine Andersdotter att stödja utvecklingen av ren energi och en hållbar framtid.

Sabine Andersdotter är sedan många år en ledande entreprenör inom rekryteringsbranschen och har en stark bakgrund i att bygga och utveckla bolag.

Revolt Powercharge AB är specialiserat på att tillhandahålla högkvalitativa solcellsinstallationer till både kommersiella och privata kunder.

Sabine Andersdotter har valt att investera i Revolt Powercharge AB på grund av deras snabba tillväxttakt, orubbliga engagemang och deras förmåga att skapa värde för den gröna omställningen.

– Som entreprenör är jag alltid på jakt efter nya spännande affärsmöjligheter samt att få göra verklig skillnad genom att stödja hållbarhet. Investeringen i Revolt Powercharge AB var ett naturligt val för mig, eftersom de har en stor genomförandekraft, stora tillväxtplaner och samtidigt bidrar till en renare framtid. En värdeskapande investering som dessutom skapar verkligt värde för omvärlden och miljön, säger Sabine Andersdotter.

Genom denna investering kommer Sabine Andersdotter att stödja den gröna omställningen vid sidan av sin ordinarie verksamhet. Sabine kommer även att ingå i bolagets styrelse.

– I och med hennes breda nätverk samt långa erfarenhet inom employer branding, rekrytering, bemanning och personalfrågor finns det ett uppenbart värde Sabine Andersdotter kan bidra med, säger Kim Quarnström, VD Revolt Powercharge.

– I strävan efter att både göra och stödja hållbara investeringar var det naturligt för mig att investera i Revolt Powercharge AB, säger Sabine Andersdotter.

Investeringen kommer att hjälpa Revolt Powercharge AB att fortsätta sin expansion. Revolt Powercharge AB kommer att använda investeringen för att investera i fortsatt kraftig tillväxt och eventuella förvärv, allt för att expandera verksamheten.

– Sabine Andersdotters investering är en bekräftelse på vår snabba tillväxt och vittnar om de ljusa utsikterna för branschen vi befinner oss i. Vi är stolta över att ha henne som en partner, säger Kim Quarnström, VD Revolt Powercharge.

Genom denna investering kommer både Sabine Andersdotter och Revolt Powercharge AB att tillsammans göra sitt yttersta för att stödja en hållbar och grönare framtid.