Nyheter

Nya däcklösningar för kritiska konstruktionsapplikationer på CONEXPO 2023

Trelleborg kommer att visa upp sina tuffa däcklösningar för kritiska konstruktionsapplikationer i monter W43375 på CONEXPO i Las Vegas, Nevada, från den 14 till 18 mars. Deltagarna kommer att få möjlighet att se dess Brawler HPS Soft Ride-däck och dess EMR1042-däck, som erbjuder bättre produktivitet , ökad förarkomfort och förlängd däcklivslängd även i de mest krävande miljöerna.

Som branschledare på den specialiserade däckmarknaden är Trelleborg ständigt engagerad i att konstruera och utveckla avancerade däcklösningar för att möta nya marknadsutmaningar och förbättra sina kunders produktivitet. Både Trelleborg Brawler HPS Soft Ride- och EMR1042-däcken möter specifika behov och ger förbättrat skadeskydd och högsta komfort för föraren.

Dave Barraco, Regional Marketing Director för Nord- och Centralamerika på Trelleborg Wheel Systems:

– Trelleborgs deltagande på CONEXPO är av största vikt eftersom det ger tillgång till en mångsidig kund- och användarpublik, vilket gör att vi kan vägleda dem mot de mest lämpliga konstruerade däcklösningarna för deras specifika behov. CONEXPO gör det möjligt för oss att hålla kontakten med vår publik för att ständigt möta deras behov. Våra däck är utrustade med långvariga, skärtåliga sammansättningar som ger premiumprestanda för alla typer av applikationer. Våra Brawler- och EMR-produktlinjer ger oöverträffat värde.

Brawler HPS Soft Ride-däcket är designat för hjullastare i miljöer där punkteringar och skärsår är ett problem. Dess solida konstruktion gör den underhållsfri, vilket bidrar till att hålla utrustningen igång i fält. Dessutom ger dess unika däckdesign högre stötdämpning och minskade vibrationer, vilket säkerställer bästa möjliga skydd för förare och maskiner.

EMR 1042-serien är designad för ledade dumper och hjullastare och maximerar effektiviteten vid transporter i dagbrott och stenbrott, byggnadsarbete och förberedelse av platsen. Tillverkat för att hålla, har däcket ett förstärkt sidoväggsskydd av gummiring och ett robust hölje. Slitbanans design med flera ytor ger kontroll och perfekt grepp när det behövs som mest, oavsett om det är på sand, sten, grus eller jord.