Nyheter

ELGi visar upp avancerade tryckluftslösningar på Hannover Messe 2023

ELGi Compressors Europe, ett dotterbolag till ELGi Equipments Limited, en av världens ledande tillverkare av luftkompressorer, presenterar banbrytande tryckluftsinnovationer på Hannover Messes Compressed Air and Vacuum-utställning i Hannover, Tyskland, från den 17 till den 21 april 2023, i monter D31 i hall 4.

– ELGi är tillbaka på Hannover Messe för att fortsätta omvandlingen av tryckluftsmarknaden, säger Chris Ringlstetter, VD på ELGi Europe. Under de fyra år som gått sedan den senaste Compressed Air and Vacuum-mässan på plats har ELGi utökat och stärkt sitt fotavtryck över hela Europa. Företaget har utökat sin försäljnings- och serviceorganisation avsevärt för att främja ett allt mer robust nätverk av återförsäljare i syfte att bygga starka partnerskap med kunder över hela regionen. Denna utställning fungerar som referens för vår verksamhet i Europa och vi ser fram emot att introducera våra besökare till många nya erbjudanden som omsätter den effektivitet, kvalitet, robusthet och tillförlitlighet som ELGi är erkänt för.

I hall 4, monter D31 i Compressed Air and Vacuum-utställningen på Hannover Messe kommer ELGi att visa upp följande utbud av energieffektiva tryckluftslösningar:

ELGi AB-seriens utbud av oljefria kompressorer som erbjuder den högsta nivån av luftkvalitet och betydande fördelar i energieffektivitet och hållbarhet, till en låg total ägandekostnad.

ELGi OF-serien med kompressorer med integrerade värmeåtervinningssystem för optimal energiåteranvändning i form av varmvatten. Enheterna levererar oljefri klass ”0”- luft till ett brett utbud av tryckluftstillämpningar och har ett egendesignat och egentillverkat oljefritt kompressionselement.

ELGi EG-seriens kompressorer med tvåstegskompression och nya drivmotorer för att förbättra effektiviteten. Dessa eldrivna, oljesmorda högpresterande kompressorer har utformats för tillförlitlighet och enkelt underhåll och har dessutom en branschledande garanti på upp till tio år.

ELGi LD-serien, oljesmorda och direktdrivna kolvkompressorer, en innovation inom kolvkompressorteknik.

Datadriven, heltäckande utvärdering av tryckluftssystem och verktyg för fjärrövervakning som gör det möjligt för operatörer att identifiera områden med luftförlust eller ineffektivitet, vilket resulterar i ökad systemprestanda, hållbarhet, tillförlitlighet och kostnadseffektivitet.

Besök ELGi på Hannover Messes 2023-utställning:

Monternummer: D31 (hall 4 – Compressed Air and Vacuum)

När: 17–21 april 2023

Var: Messegelände, D 30521 Hannover Hemsida:

https://www.hannovermesse.de

Läs mer om ELGi:

https://www.elgi.com/eu/.