Nyheter

Ny affärsutvecklingschef på Eltel

Pamela Lundin har utsetts till direktör för den nyligen inrättade affärsutvecklingsfunktionen på Eltel och kommer att ingå i koncernledningen, med start den 13 mars.

Med 25 år i ledande befattningar har Pamela en bred erfarenhet av ledarskap. Närmast kommer hon från Enercon, ett av världens ledande företag inom vindenergibranschen, där hon idag är vd för den svenska, norska och finska verksamheten.

– Med Pamela kommer vårt affärsutvecklingsteam att vara ännu bättre rustat för att identifiera och skapa nya affärsmöjligheter. Som en driven ledare med ett gediget cv och ett innovativt förhållningssätt är jag övertygad om att Pamela kommer att skapa nya möjligheter, inte minst genom att sätta kunden i fokus, och på så sätt ta oss närmre en hållbar lönsam tillväxt, säger Håkan Dahlström, vd och koncernchef för Eltel AB.

– Jag är glad över att komma till Eltel i denna spännande tid då vi startar resan mot en hållbar framtid, driven av nya energikällor. Jag ser fram emot att bidra med min energi och expertis, och att samarbeta med mitt nya team och resten av organisationen för att påverka utvecklingen både för Eltel och för samhället i stort, säger Pamela.

Affärsutvecklingsfunktionen inom Eltel kommer att samarbeta med landsenheterna för att utveckla och implementera både nuvarande och nya affärskoncept för att öka vår hållbara tillväxt. Dessutom kommer teamet att arbeta för att förbättra synergierna mellan länderna och för att dra nytta av varje lands expertis och kunnande.