Nyheter

Industriledande tech-experter samlas på Stockholm Tech Show 2023

Behovet av att ligga i framkant och implementera smarta, hållbara, säkra och strategiska teknologier för att ligga i framkant av digitaliseringen kommer vara avgörande för näringslivet. Nu presenteras konferensprogrammet för Stockholm TECH Show 3-4 maj, Nordens största mässa, konferens och mötesplats för hi-tech och transformation genom ny teknik.

Succén Stockholm TECH Show är tillbaka och i år är det dessutom premiär för de mer teknikinriktade programpunkterna, där konferensdelegaterna tar del av kunskap och inspiration från teknikexperter. Ett efterlängtat fokusområde både från deltagare och de medverkande talarnas sida. Tech-spåret innehåller inte mindre än ett 60-tal sessioner med ett 100-tal av de främsta talarna inom sina respektive expertområden.

Azure Arc, OpenTelemetry, PostgreSQL, IoT-AI-ML@TheEdge, Cybersecurity, Decentralized Identity, Serverless Containers, Major Clouds, IaC, Managed Kubernetes Services, Bicep bara för att nämna några nyckelord i tech-konferensen.

– Tech-spåret är fyllt av spännande talare som delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. Konferensen är också en betydelsefull arena för att bidra till fortsatt tillväxt av den digitala transformationen, vi vet att bristen på spetskompetens inom IT har ett underskott på runt 70 000 personer, säger konferenschef Liselotte Isacsson.

Ett axplock av konferensens talare:

Jakob Knutsson, H&M
Mikael Nyström och Hasain Alshakarti, Truesec
Robert Luciani, The AI Framework
Sujata Dasgupta, Tata Consultancy Services
Tim Gustafson, Amazon Web Services
Amanda Sterner, Knowledge Factory – Advania
Jonas Norlund och Johan Ohlén – Microsoft

Se hela programmet:

här

Boka konferensbiljett idag till 50% rabatt med:

Early Bird pris.

– Mässan och konferensen ligger helt rätt i tiden och på rätt plats för att skapa förutsättningarna att utveckla Sveriges digitala konkurrenskraft och bidra till en hållbar digitaliserad samhällsutveckling, säger mässchefen Jennifer Björk.

– Stockholm TECH Show spelar en viktig roll och möjliggör betydelsefulla möten. En konferens för värdefulla insikter, ny kunskap, inspiration och nya bekantskaper, avslutar Liselotte.