Nyheter

BLÅKLÄDERS KATALOG 2023 ÄR UTE NU

I årets katalog ryms i vanlig ordning klassiker blandat med uppdaterade favoriter och nya innovationer, med en kombination av funktion, slitstyrka, design och komfort i konstant fokus.

Här är några av nyheterna som detta år:

SKYDDSSKOR– Vår storsatsning på högkvalitativa, nödvändiga och skadeförebyggande skyddsskor fortsätter med flertalet nya modeller och kollektioner under 2023!

NY INDUSTRIKOLLEKTION – Vi på Blåkläder kompletterar vårt stretchutbud för industri med en ny kollektion i behaglig och stabil bomullscanvas med flexibel 2-vägsstretch. Nyckelfunktionerna känns igen från den befintliga kollektionen då de är industritvättbara, skrapfria och väldigt komfortabla.

UTÖKADE DAMKOLLEKTIONER – Vi fortsätter att producera arbetskläder som är speciellt utformade för alla hårt arbetande kvinnor där ute. För varje år som går fortsätter vi med att utöka våra damkollektioner, och detta till ett utbud som redan är marknadens största.

FEAR NO ELEMENT – Uppnå totalt skydd mot vädrets element med de ultimata vinterkollektionerna i multinorm och varsel klass 1, 2 och 3. Våra nya och allomfattande plagg för tuffa klimatförhållanden och multinormmiljöer garanterar dig den ultimata komforten, funktionaliteten, hållbarheten, säkerheten och skyddet mot väder och vind.