Nyheter

Ny marknadschef på Sekab

Sekab förstärker sin organisation för fortsatt tillväxt och tillsätter en marknadschef med ansvar för försäljning, affärsutveckling och inköp.

Sekab är som det gröna alternativet i kemibranschen på stark frammarsch. Även i en tuff industriell konjunktur ökar efterfrågan på hållbara produkter som bidrar till industrins omställning. Man inrättar nu en ny tjänst som marknadschef med ansvar för försäljning, affärsutveckling och inköp och tillsätter Adam Lindholm.

Adam rekryterades till Sekab som affärsutvecklare sommaren 2022.

– Sekab är i en stark utveckling och att vässa vårt marknadsarbete med analys och affärsutveckling är en nyckel till fortsatt framdrift. Adam har på kort tid hos oss visat att han med kunnande och driv kan bidra till att omvandla potential till lönsam affär, säger Emil Källström, vd på Sekab.

Adam Lindholm är utbildad ekonom från Lunds universitet. Han har arbetat med försäljning och affärsutveckling i olika roller, bland annat som partner sales manager på ATG och managementkonsult på Curamando.

– Alla element för en affär som kan växa finns på Sekab. Vår marknadsposition som det gröna valet i en fossil bransch kan utvecklas, vår kunskap kan omsättas i nya produkter och tillsammans med kunder som vill ställa om på riktigt har vi stora möjligheter på både kort och lång sikt, säger Adam Lindholm