Nyheter

Formnext 2022: Protolabs visar upp framtidens additiva tillverkning

Under årets Formnext i Frankfurt am Main, 15 – 18 november kommer Protolabs (hall 11.1, monter B61) att visa upp de allra senaste innovationerna inom additiv tillverkning samt ett brett urval av material för 3D-printing.

Det finns en uppsjö processer för additiv tillverkning i många olika material, allt från plast till metall, möjligheterna är i det närmaste gränslösa. Under årets Formnext, delar Protolabs experter, partners och kunder med sig av sin omfattande kompetens inom formsprutning, CNC-fräsning och 3D-printing i en serie presentationer och föreläsningar.

Presentationerna reflekterar Protolabs sätt att arbeta, där fokus ligger på att erbjuda specialister med expertis inom tillverkning som alltid finns tillgängliga för att ge råd till kunderna. Experterna finns med under hela processen, från den första designen via analys av tillverkningsbarhet till utvecklingsiteration och slutlig prototyp eller mindre produktserie.

Under mässan kommer Protolabs även att presentera innovationsnyheter. Företaget har nyligen introducerat en ny CTQ-tjänst och samt en ny e-handelsplattform med fler och mer användbara tjänster som ytterligare snabbar på tillverkningen av 3D-printade prototyper.

Mer information om Formnext hittar du här:

https://formnext.mesago.com/events/en.html