Nyheter

Världens största tillverkare av staketvirke, väljer XMReality Remote Guidance

XMReality Inc. har tecknat ett prenumerationsavtal med Alta Forest Products baserat i Chehalis, Washington. Alta Forest Products är världens största tillverkare av trävaror till staket.

De är ett teknikdrivet företag med stort fokus på hållbart skogsbruk och zero-waste-tillverkning. XMReality Remote Guidance kommer användas för att minska nedtid på deras produktionsanläggningar i Nordamerika samt för fjärrsupport i samband med reparationer

– XMReality och teamet hos Alta Forest Products genomförde ett pilotprogram under sommaren för att skapa en process för framgångsrik implementering av lösningen, förklarade Tim Koeppl, President för XMReality Inc. Att förstklassiga företag som Alta Forest Products väljer XMReality Remote Guidance är ett bevis på hur vårt verktyg hjälper kunder att både spara pengar samt skapa en säkrare och effektivare verksamhet för anställda, fortsatte Koeppl.

Utöver avtalet med Alta Forest Products har XMReality Inc. nyligen också ingått ett licensavtal med Shorr Packaging, baserat i Aurora, Illinois, med verksamhet i USA, Kanada och Mexiko. Koeppl avslutade sina kommentarer med att notera att:

– Det är mycket positivt att se vår försäljningspipeline i Nordamerika fortsätta att växa i en sund takt och att vi nu ser omvandlingen från offerter till kundorder.