Nyheter

Norrenergi får ny HR-chef

Norrenergi har rekryterat Anna Uvhagen som ny HR-chef. Anna började den 12 oktober och ingår i företagsledningen.

Anna har många års erfarenhet från både nationell och internationell verksamhet inom HR och har arbetat med såväl operativa som strategiska HR-frågor.

– HR-området är inne i en spännande utvecklingsfas där vi går från mer traditionell HR till mer agil, samtidigt som digitaliseringsresan även fortsätter. Det ska bli väldigt roligt att tillsammans med HR-avdelningen få vara en del i den pågående utvecklingen av Norrenergis verksamhet på ett sätt som gör Norrenergi till en fortsatt attraktiv arbetsgivare.

Närmast kommer Anna från Keolis där hon stöttat Södra Stockholms kollektivtrafik som HR Business Partner. Innan dess har hon arbetat som HR-konsult inom ett flertal olika branscher.

– Jag är väldigt glad att vi har rekryterat Anna och ser mycket fram emot att arbeta tillsammans med henne. Annas långa erfarenhet och breda kompetens inom HR blir en stor tillgång när vi fortsätter att utveckla Norrenergi som en attraktiv och ansvarstagande arbetsgivare, säger Stefan Persson, vd på Norrenergi.