Nyheter

Norton utökar Vulcan-sortimentet

Norton Abrasives lanserar det senaste tillskottet till Vulcan-sortimentet av kapskivor, navrondeller och lamellrondeller: Norton Vulcan Comfort. Med en vidareutvecklad sammansättning som innehåller ett mjukare bindemedel ger den nya navrondellen Vulcan Comfort en bekvämare och smidigare slipupplevelse.

I produkttester har skivorna visat sig ha en förbättrad materialavverkning, minskat slitage samt överlägsen och konsekvent prestanda och längre livslängd jämfört med både sina föregångare och andra skivor. Det finns tydliga fördelar för slutanvändaren, med en skiva som ger en bättre materialavverkning samtidigt som den har lägre vibrationsnivåer för ökad komfort under arbetet.

– Med Norton Vulcan Comfort har vi verkligen utmanat oss själva för att ge slutanvändaren en bekvämare och effektivare upplevelse. I produkttester har vi sett en bekvämare, snabbare och smidigare användarupplevelse. De nya skivorna introducerar inte bara en extremt bekväm slipupplevelse på marknaden, utan ger också klara fördelar när det gäller skivans livslängd och kvaliteten på ytfinishen, säger Joakim Baringe, försäljningsdirektör Skandinavien på Saint-Gobain Abrasives.

För mer information:

www.nortonabrasives.com.