Nyheter

Rockwell Automations flagship event: Innovation, teknik, samarbete och hållbarhet

Rockwell Automation, världens största företag dedikerat till industriell automation och digital omställning, släpper i dag hela programmet till det viktiga europeiska eventet ROKLive EMEA 2022, som pågår 24–27 oktober i Göteborg.

Programmet omfattar tre och en halv dags sammankomster och upplevelser fullspäckade med kunskap, som täcker in alla aspekter av industriell transformation och utveckling av The Connected Enterprise. I årets program lägger våra keynote-talare fokus på några av marknadens mest relevanta och angelägna ämnesområden, bland annat industriell innovation, tekniska investeringar, samarbeten och hållbarhet.

Tongivande personer ur Rockwell Automations globala och EMEA ledarskapsteam håller i keynote-föredragen, bland andra:

Rockwell Automations positionering på EMEA-marknaden – Susana Gonzalez, Regional President, EMEA

Produktionssystem för The Connected Enterprise – investeringar i teknologi – Åsa Arvidsson, Regional Vice President, North Region

Vikten av partnernätverketTM Ecosystem – Johannes zu Eltz, Vice President, Global Market Access

Hållbarhet – Andrea Ruotolo, Global Head of Customer Sustainability

Hur man bygger en smartare, effektivare, mer anpassningsbar och hållbar framtid inom tillverkning: hör våra kunder berätta – panelsamtal under ledning av Ashkan Ashouriha, Product Business Manager IIoT & Digital Engineering, EMEA

Under evenemanget har besökarna möjlighet att ta del av värdefullt tekniskt know-how och lära sig av praktiska exempel från både chefer och professionella utövare som går i bräschen för den industriella digitala omställningen. Bland annat tar vi upp hur ledarskap kan inspirera, och här finns praktiska labbstationer, demonstration av ny teknik och informationsmöten om hur man får ut mesta möjliga av Rockwell Automation och vårt PartnerNetwork™ ecosystem.

Sachin Mathur, Rockwell Automations Director of Software and Control in EMEA:

– Nu är det ett par veckor kvar till ROKLive EMEA och vi ser väldigt mycket fram emot allt vi kommer att kunna erbjuda våra besökare i år. Programmet är ett omsorgsfullt urval för att kunna ge en heltäckande och aktuell bild av vad ansvariga behöver veta om den industriella transformationen för att kunna styra sina organisationer i rätt riktning.

– Keynote-föredragen ger besökarna insikter, visioner och strategiska tankar om de viktigaste ämnena som kommer att prägla diskussionerna i branschens styrelserum under kommande månader och år. Detta blandas med konkreta genomgångar för er som arbetar praktiskt med den digitala omställningen. Vi ser fram emot att få välkomna alla deltagare i Göteborg och ge dem chansen att träffa och nätverka med andra som är verksamma i samma bransch. Här kan de knyta kontakter, fråga om råd och få ny kunskap som förhoppningsvis gör att de lämnar oss ännu mer inspirerade, kunniga och redo att ställa om i sina företag.

Besökarna kan inte bara lyssna på keynote-föredragen utan även delta i och lära sig mer genom över 125 interaktiva seminarier, med fokus på det senaste inom industriella transformationslösningar och best practices. Här finns möjlighet att utforska The Connected Enterprise Expo och uppleva IT- och OT-innovationer från Rockwell Automation och deras samarbetspartner.

Det kommer att finnas många möjligheter till personliga möten och nätverkande med hundratals andra tech-intresserade affärs- och yrkeskollegor.

Årets program innehåller även en nyhet – Digital Transformation Super Sessions. Målgruppen är den högsta chefsnivån och leds av branschspecialister.

Under de här mötena får deltagarna direkt inblick i hur chefer kan stötta sin organisation och påskynda utvecklingen inom områden som edge-to-cloud, digital design, förutseende underhåll och hållbarhet.

ROKLive EMEA 2022 äger rum i Gothia Towers i Göteborg 24–27 oktober.

Deltagare kan från och med nu gå till:

https://www.rockwellautomation.com/en-gb/company/events/in-person-events/roklive/emea.html 

På LinkedIn kommer det även att gå att titta på livesändningar, uppdateringar och föredragsvideor från evenemanget, inklusive de nya ROKStudio-mötena, följ vår hashtag #ROKevents.