Nyheter

Armatec ställer ut på ProcessTeknik 2022

Processteknik är den givna mötesplatsen för verksamma inom processindustrin. Träffa Armatec i monter C03:12 för att diskutera morgondagens flödestekniska utmaningar och möjligheter inom Pumpteknik, Ventiler & Automation samt Industriella system.

Armatec är en komplett leverantör av applikationer och lösningar inom vatten, värme, kyla och process. Tillgången till modern teknik och ingenjörskonst säkerställer att varje lösning uppfyller kundspecifika behov. Våra applikationer bygger på noggrant utvalda komponenter från leverantörer i världsklass vad gäller kvalitet- och säkerhetssäkring, hållbarhet, företagens sociala ansvar samt uppförandekoder. Det innebär att våra kunder alltid kan känna sig trygga i valet av partner.

På Processteknik presenterar man säkerhetsventiler från LESER, pumpar från Flowserve samt ett industriellt system för att nämna några. Besök monter C03:12 för att se mer och diskutera hur ingenjörskonst från Armatec kan göra skillnad i ditt nästa projekt.

Armatec AB är ett kunskapsföretag som utvecklar kundanpassade koncept för vatten, värme, kyla och process i Norden. Armatec ägs av Ernströmgruppen och är en nordisk koncern med huvudkontor i Sverige och dotterbolag i Danmark, Norge och Finland. Vi omsätter 1 000 MSEK i Norden och är fler än 250 anställda, varav 60 vid vårt huvudkontor i Göteborg. Armatec bildades 2003 men har mer än 70 års erfarenhet av branschen och representerar starka varumärken såsom Alfa Laval, Bernard Controls, Flowserve och LESER på den nordiska marknaden.

Ernströmgruppen AB är ett privatägt, industriellt konglomerat som utvecklar och förvärvar välskötta företag inom teknikhandel och industri. Affärsmodellen bygger på att kombinera det bästa med småföretagandets entreprenörsanda och det stora företagets styrkor såsom stabilitet, struktur och erfarenhetsutbyte. I företagsgruppen ingår 31 nischbolag såsom Armatec, Armaturjonsson, Kruge Piping Systems, CM Hammar, Rimeda, REC Indovent, Polyform, BS Elcontrol, Ouman m.fl. Företagsnätverket, som 2019 för sjunde året i rad nådde all-time-high resultat, omsätter över 2,5 miljarder kronor och har över 1 000 anställda i Norden och Baltikum.