Nyheter

Rejlers tecknar ramavtal med FMV

Rejlers har tecknat ramavtal med FMV (Försvarets materielverk) gällande stöd och expertis i samband med anskaffningen av fasta och mobila strömförsörjningssystem. Ramavtalet löper under två års tid med möjlighet till förlängning i ytterligare två år.

Även Försvarsmakten kan avropa på avtalet.

FMV upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret och Rejlers har lång erfarenhet av att stödja FMV med kompetens inom flera teknikområden. Det nyligen tecknade ramavtalet omfattar expertis inom systemarbete, tekniskt stöd avseende distribution och elsäkerhet.

Avtalet ger FMV och Försvarsmakten möjlighet att avropa exempelvis analyser, tekniska utredningar, utbildningar och projekteringsunderlag. Avtalet innebär ett fördjupat samarbete mellan Rejlers och FMV där en viktig parameter för kunden är ökad trygghet gällande strömförsörjningen.

– Vi är stolta över att vara en viktig partner till FMV. Ramavtalet ger oss ett tydligt uppdrag att bidra med vår gedigna kunskapsbank inom försvar och säkerhet, säger Niklas Siljeblad, divisionschef Communication & Security på Rejlers.