Nyheter

Industrial Solar får en beställning på 895 000 euro

Idag har Losan Pharma GmbH beställt en solcellsanläggning för två av sina anläggningar i södra Tyskland av Clean Industry Solutions dotterbolag Industrial Solar GmbH. Anläggningarna har ett totalt ordervärde på 895 000 euro och kommer att installeras under första halvåret 2023.

Industrial Solar GmbH, ett 100-procentigt dotterbolag till Clean Industry Solutions och en teknik- och lösningsleverantör av skräddarsydda solenergilösningar för solvärme och energiförsörjning för industriella processer, har fått en order från Losan Pharma GmbH med ett totalt ordervärde på 895 000 euro.

Ordern omfattar tre solcellssystem på två platser. På deras anläggning i Eschbach kommer två system att installeras: Ett på ett grönt tak med en moduleffekt på 68 kWp och ett på ett platt tak med en moduleffekt på 356 kWp. Den tredje anläggningen kommer att byggas på deras anläggning i Neuenburg, på ett platt tak med en moduleffekt på 239 kWp. Installationen av alla tre systemen planeras till första halvåret 2023.

Clean Industry Solutions Holding Europe AB äger 100% av Industrial Solar GmbH och 100% av SolarSpring GmbH – båda baserade i Freiburg/Tyskland.
Industrial Solar GmbH är en ledande internationell teknik- och lösningsleverantör som utvecklar projekt som är främst baserad på deras innovativa Fresnel-kollektorteknik, vilket är lämplig för att uppfylla en förväntad växande marknad för solprocessvärme. Industrial Solar erbjuder nyckelfärdiga lösningar som en enskild kontaktpunkt för kunder inom flera olika branscher.

Läs mer om Industrial Solar GmbH:

https://www.industrial-solar.de/en/

SolarSpring GmbH, har utvecklats till en internationell pionjär inom membrandestillation som erbjuder innovativa lösningar och teknik för rening av avlopps- och dricksvatten.

Läs mer om SolarSpring GmbH:

https://solarspring.de/en/