Nyheter

Framtiden för verksamheten – rimmar med digital omvandling

Rockwell Automation, som är världens största företag med spetskunskaper inom industriell automation och digital omvandling, meddelade i dag att det nu är fritt fram att registrera sig till det europeiska flaggskeppsinitiativet ROKLive EMEA 2022, som pågår den 24–27 oktober i Göteborg.

På ROKLive EMEA 2022 kommer ledare inom drift, underhåll, tekniska koncept och teknik samt innovatörer att samlas för att lära sig mer om hur Rockwell Automations smarta enheter, programvaror, lösningar och tjänster förändrar branschens tankar om industriell automation.

På eventet träffas personer som på olika sätt är yrkesverksamma i industrin under tre och en halv dag för kunskapstäta sessioner och upplevelser. Deltagarna får ta del av inspirerande tankar om ledarskap genom tekniskt kunnande och ges möjligheter att nätverka så att de kan få hjälp med att påskynda sin strategi mot smart tillverkning och digital omvandling och upptäcka hur man får ut så mycket som möjligt av lösningarna från Rockwell Automation och dess PartnerNetwork™ -ekosystem.

Sachin Mathur, chef för programvaror och styrning i Rockwell Automation inom EMEA, uttryckte sig på följande sätt:

– Det känns spännande att vi inte bara arrangerar ett sådant megaevent i Europa, utan att vi även låter det äga rum i form av ett personligt evenemang för att bibehålla de mänskliga relationerna mellan våra kunder, partners, domänspecialister och övriga intressenter.

– Årets agenda är fullpackad med de senaste trenderna i branschen och kompetenser på viktiga områden som & SaaS-lösningar, analyser, driftsförvaltning, smarta enheter, produktionsdata och processtyrning – allt sammantaget grundläggande principer för ett modernt relationellt produktionssystem för företag samt relationell arbetsmiljö.

På årets ROKLive EMEA får du ta del av:

Inledande presentationer – Varje dag inleds ROKLive EMEA med en inspirerande anföringspresentation där man fokuserar på strategi och visioner för digital omvandling. Rockwell Automation kommer att tillsammans med gästföreläsare ta upp ämnet investeringar i innovativa lösningar och hur man levererar optimala resultat.

Över 125 interaktiva sessioner – Upplev interaktiva sessioner där fokus ligger på de senaste industriella lösningarna för omvandling och bästa praxis. Genom fördjupade tekniska utbildningar, praktiska laborationsövningar och interaktiva diskussioner kommer besökarna att ha möjlighet att ta till sig nya kunskaper från tillverkningschefer, branschspecialister, produktchefer och kolleger.

Connected Enterprise Expo – Besök Connected Enterprise Expo och få en försmak av innovationer inom IT och OT från Rockwell Automation och dess partners. Utställningen kommer att visa de senaste framstegen och nya kapaciteter inom tillverknings- och industriell omvandling.

Nätverka – Kom i personlig kontakt med hundratals tekniskt bevandrade proffs.