Nyheter

Tygpåsar med ditt företags logotyp – hållbara företagspresenter

Det finns flera anledningar till att uppmärksamma dina anställda och kunder. Kanske har de presterat bra eller så vill du bara visa din uppskattning. Det finns otaliga anledningar för företag att visa uppskattning.

Att ge en unik och hållbar företagspresent kan skapa långsiktiga affärsrelationer. Dessutom är det ett utmärkt marknadsföringsverktyg som fungerar på flera nivåer. I denna artikel kommer vi att prata om en produkt som med stor sannolikhet kommer att passa alla: nämligen tygkassen!

Vad är tygkassar?

Tygkassar är bärkassar av tyg som i princip kännetecknas av att de är återanvändbara, till skillnad från plastpåsar. Väskor av tyg eller bomull kan bäras över axeln, som en axelväska eller som en handväska. De är också mycket praktiska för att transportera inköp på ett säkert sätt, men också idealiska för kontoret och vardagen. Eftersom de inte väger mycket och du lätt kan vika ihop dem kan du alltid ha tygpåsar med dig och på så sätt spara mycket plastavfall i längden.

En fantastisk företagsgåva

Vi har redan nämnt att tygväskor är så populära att du alltid bör hålla utkik efter dem. Detta visar inte bara hur mycket du bryr dig om dina anställda och kunder, utan samtidigt visar du också att du har en obeveklig känsla för trender, hållbarhet och miljömedvetenhet. Behöver du inspiration?  Tygkassar med eget tryck kan då vara en bra idé. Där kan du exempelvis använda företagets eller organisationens logga på kassen. Det gör att du även kommer att få ett marknadsföringsredskap när de som fått väskan tar med den till mataffären, stranden eller gymmet.

Praktiska och flexibla

Som vi nämnt innan är tygpåsar mycket användbara. Man kan använda den som shoppingväska, handväska, sportväska, resväska, väska för bärbar dator eller helt enkelt som modeaccessoar – en tygväska är så mångsidig att du garanterat aldrig kommer att få slut på användningsområden. Allt detta gör väskan till den perfekta följeslagaren för dina anställda eller kunder vare sig om det är på jobbet, i vardagen eller på resande fot.

Spara pengar med tygkassar

Eftersom man måste betala för varje påse i de flesta stormarknader och klädbutiker är det värt att investera i en fin tygväska som du kommer att ha glädje av under lång tid. Dessutom kommer tygkassar med eget tryck av din företagslogotyp skilja sig från alla enfärgade påsar. Man kan helt enkelt visa sin individualitet eller tillhörighet till sitt företag genom att använda den i vardagen! Med tygpåsar sparar du inte bara plastavfall och skyddar därmed miljön, utan du sparar också pengar på lång sikt tack vare tygkassarnas hållbarhet. Till skillnad från en plastpåse går tygkassen att tvätta och laga om det behövs för att ge den ännu längre hållbarhet. Det är helt enkelt det självklara valet för att marknadsföra ditt företag.