Nyheter

Upprätta juridiska dokument digitalt med Jurio

Vad är Jurio?

Jurio är en tjänst som erbjuder automatiserade formulär för att enkelt skapa juridiskt giltiga dokument online. Vi erbjuder produkter såsom framtidsfullmakt, gåvobrev, äktenskapsförord och anställningsavtal och arbetar ständigt med att utveckla nya produkter för att göra juridiken tillgänglig för alla. Du hittar alla våra produkter på https://www.jurio.com/se.

Vår vision är att göra juridiken enkel och tillgänglig för alla. Därför guidar vi dig genom processen med ett rakt och begripligt språk så att du enkelt kan fatta rätt beslut för dig och din rättsliga situation. Många av våra dokumentet kan dessutom signeras digitalt: när ditt dokument är skapat kan du enkelt skicka en inbjudan till signering med BankID via e-post. 

Har du ett företag och ska anställa personal? Upprätta ett men Jurio! 

Att erbjuda ett välskrivet och proffsigt anställningsavtal är grunden för en framgångsrik relation mellan dig och din arbetstagare. Jurio hjälper dig skapa ett anställningsavtal som stämmer överens med alla de regler som en arbetsgivare är skyldig att följa. Du får vägledning för att ta fram ett anställningsavtal som passar just den medarbetaren du ska anställa. Vill du ha en kopia av avtalet på engelska går det också att lägga till.

Är du egenföretagare kan du behöva ett äktenskapsförord

För dig som driver ett eget företag kan ett äktenskapsförord vara särskilt viktigt. Utan ett äktenskapsförord kan en eventuell skilsmässa nämligen bli mer påfrestande och dyrare än nödvändigt.

Äktenskapsförord skrivs för att bestämma att viss egendom inte ska delas lika mellan makar i händelse av att äktenskapet skulle ta slut. Huvudregeln är att allt som makarna äger klassas som giftorättsgods, vilket betyder att det ska delas lika mellan makarna. Hit räknas även aktier i företag. En egenföretagare är ofta den med mest egendom i ett äktenskap, på grund av aktierna, och kan således behöva dela med sig av delar av sitt företag i en bodelning. Med andra ord kan din make bli delägare i ditt företag i en skilsmässa, och du kan behöva “köpa ut” din exmake ur företaget. För att undvika detta hjälper Jurio dig att skapa ett äktenskapsförord.

Mycket juridik till ett mycket lågt pris

Slipp mötestider, köpkrav och dolda avgifter. Med Jurio kan du på ett enkelt och prisvärt sätt skapa juridiska dokument online och på så vis skapa juridisk trygghet för dig själv, din familj eller dina anställda. Alla våra dokument är skapade och kvalitetssäkrade av erfarna jurister. På dagtid finns vi alltid tillgängliga för att svara på dina frågor!