Nyheter

Coloreel tar genombrottsorder på den brittiska marknaden för digitalt textiltryck

Coloreel, med sin unika teknologi för digital infärgning av textiltråd för mer hållbara och kreativa brodyrer, tillkännager en ny order till Snuggle, en av Storbritanniens ledande och största leverantörer av lösningar för digitalt textiltryck.

Affären tillkännages några dagar innan Printwear & Promotion mässan i Birmingham där Coloreel ställer ut tillsammans med distributionspartnern AJS Embroidery Services Ltd. Du kan se och uppleva Coloreels produkter live i montern K40, mellan 24-26 april.

Sven Öquist, VP Sales Coloreel Group AB:

– Vi är mycket glada över att Snuggle UK har bestämt sig för att utöka sitt utbud av digital tryckteknik genom att investera i Coloreel och våra produkter för mer hållbara och kreativa brodyrer. Det är ytterligare ett bevis på att vårt erbjudande är en perfekt lösning för de mest framgångsrika företagen inom digitalt textiltryck.

Shabbir Maimoon, VD Snuggle UK:

– Som verksamma inom digitalt tryck kan vi se förändringarna i branschen på nära håll och fler och fler kunder kräver innovativa lösningar för att erbjuda ett så stort färgomfång som möjligt. Coloreel tar broderi till en modern era genom att ta bort färgbegränsningarna och låta producenter dekorera sina plagg med motiv i flera färger, gradienter etc. Det är spännande att få arbeta med Coloreel och att få erbjuda denna innovativa lösning som löser verkliga problem i branschen.