Nyheter

EVO 200 WP

EVO Industry 4.0 -serien är ny på marknaden. Flera system, ursprungligen kompakta som 200 A Autorange.

Systemen är små, lätta och praktiska och erbjuder en högupplöst färgdisplay, flerspråkig intuitiv användarvägledning på grund av ett färgpekskärm, eller alternativt manövrering med ett membrantangentbord, ett stabilt operativsystem (utan dataförlust vid strömavbrott och snabbt redo för användning igen), dataöverföring via USB, LAN och WLAN, felanalysprogram, tillverkarsupport via fjärrunderhåll, en monterbar kylenhet som tillval och många andra funktioner.

Produktbeskrivning

EVO Industry 4.0 -serien är ny på marknaden. Flera system, ursprungligen kompakta som 200 A Autorange.

Systemen är små, lätta och praktiska och erbjuder en högupplöst färgdisplay, flerspråkig intuitiv användarvägledning på grund av ett färgpekskärm, eller alternativt manövrering med ett membrantangentbord, ett stabilt operativsystem (utan dataförlust vid strömavbrott och snabbt redo för användning igen), dataöverföring via USB, LAN och WLAN, felanalysprogram, tillverkarsupport via fjärrunderhåll, en monterbar kylenhet som tillval och många andra funktioner.

Beroende på modell är systemen utrustade med olika funktioner. Individuella funktioner kan läggas till mot en extra kostnad.

EVO 200 WP har till exempel en analog Turbo Purge -funktion som standard. När Turbo Purge -funktionen är aktiverad, rensas kassettens svetshuvud före och efter svetsningen med en ökad mängd gas (inställning med den analoga vredet på styrenheten och digital display). Kort före svetsprocessen reduceras mängden gas till den mängd som krävs för kassettens svetshuvud. Detta förkortar svetsprocessen väsentligt och uppnår bättre svetsresultat genom att exakt kontrollera mängden gas.

När det gäller den valfria digitala Turbo Purge -funktionen mäts och regleras gasflödet kontinuerligt av en gasflödesregulator. Gasmängden ställs in digitalt på displayen och sparas i programmet för framtida svetsprocesser.

Under perioder med hög produktivitet kan kassettens svetshuvud bevaras genom att aktivera den permanenta gasfunktionen för att förlänga livslängden för volframelektroderna.

Teknisk data

Typ av ström: DC

Nätspänning: AC 1 x 230 V +/- 15% // AC 1 x 115 V +/- 15%

Nätfrekvens: 50/60 Hz

Max. primär reservkraft: 6 kVA

Rek. generatorutgång: 9 kVA

Kontrollområde: 5 – 200 A

Svetsström: 25% ED WIG 200 A // 60% ED WIG 150 A // 100% ED WIG 120 A

Vikt: 16,8 kg

Mått (L x B x H): 500x340x360mm