Nyheter

Ny VD för Sverull ElektroDynamo

Fredrik Stjernholm har utsetts till ny VD för Sverull ElektroDynamo AB, ett av Axel Johnson Internationals bolag inom affärsområdet Power Transmission Solutions.

Fredrik tillträder sin nya roll omgående.

– Fredrik har under sina 11 år på Sverull, varav de senaste fem åren som ekonomichef, haft en viktig roll i att styra Sverull framåt och varit en betydande ledargestalt i företaget. Det ska bli mycket spännande att följa den fortsatta utvecklingen av bolaget under Fredriks ledarskap, säger Ola Sjölin, Managing Director, Power Transmission Solutions.

– Jag är tacksam för förtroendet och det känns fantastiskt roligt att tillsammans med alla skickliga kollegor driva Sverull mot nya framgångar. Vi har en strategi som vi tror på och som även fortsatt kommer att ligga till grund för vårt arbete att göra Sverull till det självklara valet för våra kunder, säger Fredrik Stjernholm.

Fredrik efterträder tidigare VD Martin Elm som har valt att lämna Sverull efter tre år i bolaget. Processen för att hitta en ersättare till rollen som ekonomichef är igång. Tills vidare kommer Fredrik agera både som ekonomichef och VD.