Nyheter

Hydria Water blir Hydria Water – nu samlas alla varumärken under samma namn

I över 30 år har VA Teknik Sweden, Mellegård & Naij och Hydria Water arbetat för renare vatten. Nu samlas alla tre varumärken under ett gemensamt namn, Hydria Water, med en gemensam produktion i Borås.

– Vi vill göra det enklare för våra kunder. Nu gör de affären, får produkten och service från ett och samma bolag istället för flera. För oss är det en naturlig förändring, eftersom samarbetet mellan bolagen hela tiden varit stark. Nu samlar vi all kraft på ett och samma ställe under ett namn, så att vi kan ta tillvara på vår gemensamma kompetens och innovationskultur och rusta för framtiden, säger Robert Bjursten, VD på Hydria Water.

Tidigare i år flyttade produktionsanläggningen i Skövde till Borås, samtidigt som det skapades ett kompetenscentrum i Skövde med säljare, säljsupport och tekniker som jobbar tätt ihop med huvudkontoret i Borås.

– Vi ser en ökad efterfrågan som vi möter med en produktion i världsklass och ett moderniserat och utökat produktutbud. Målsättningen är att vi ska ligga i framkant vad gäller hållbart fokus och långsiktiga lösningar, säger VD Robert Bjursten.

Namnbytet sker den 1/1 2022. Ellen Gremo är marknadschef på Hydria Water och har under hösten jobbat med att ta fram en varumärkesplattform och kommunikationsstrategi för företaget.

– Målet är att förstärka positionen som en ledande tillverkare av vattenreningsprodukter. Vi vill bygga ett starkt varumärke som visar vår höga kompetens, skapa trygghet för våra kunder och att se till att hela tiden ligga steget före. Vi ser en stor styrka i att samlas under samma namn och skapa en större igenkänning på marknaden. Det blir en tydlighet både mot våra kunder och för oss själva kring hur vi ska jobba tillsammans mot vår gemensamma vision, säger Ellen Gremo.