Nyheter

Rockwell Automation firar 30-årsjubileum för Automation Fair® den 10–11 november

Rockwell Automation som är världens största företag för industriell automatisering och digital omvandling, öppnar nu registreringen för det 30e årliga eventet Automation Fair, som hålls virtuellt den 10–11 november 2021.

Automation Fair-eventet visar upp de senaste produkterna, lösningarna och tjänsterna inom industriell automation och digital omvandling. Virtuella deltagare kan uppleva innovationer och prata med specialister från Rockwell Automation samt deras medlemmar från PartnerNetwork™.

– Det blir över 90 produkt- och tekniksessioner, med information om de senaste produkterna, teknikerna, lösningarna och tjänsterna, och hur de kan hjälpa företag att uppfylla behoven inom tillverkningsmiljön idag, i morgon och i framtiden, förklarar Jan Van Den Bossche, EMEA direktör för teknik- och domänexpertis hos Rockwell Automation. Sessionerna och labben som presenteras av Rockwell Automaton kan dessutom räknas som professionell utveckling.

Malte Dieckelmann, EMEA regional VD för programvaruförsäljning hos Rockwell Automation, tillägger:

– Utöver dessa sessioner kan deltagarna få praktisk erfarenhet av den senaste tekniken och produktförbättringarna. Dessa praktiska, interaktiva utbildningslabb täcker produktportföljen från Allen- Bradley ® och FactoryTalk ®.

Perspectives

Tisdagen den 9 november startar evenemanget Automation Fair med Perspectives, den populära föredragsupplevelsen där företagsledare från Rockwell Automation och ledande tänkare inom branschen berättar om sina framtidsvisioner. I år kommer Perspectives, som tidigare endast varit ett mediaevent, att kunna ses av alla registrerade deltagare via livestream och on-demand.

Användargruppen för processlösningar (PSUG)

Det virtuella eventet kommer också att omfatta en presentation från Process Solutions User Group (PSUG), ett branschledande interaktivt event för ökad inblick i de senaste teknikerna för processautomatisering. PSUG arrangeras i samband med Automation Fair och ger en mängd kunskap om kontrollstrategier, optimering, processäkerhet och partibaserad automatisering.

Immersiva utställningar Årets utställningshall är virtuell och sänds live från Houston, Texas. Den erbjuder en ny, interaktiv och speciellt utformad upplevelse, inklusive en utställning som levandegör en kunds tillverkningshistoria, och mer än 100 utställningar från Rockwell Automation och medlemmar i PartnerNetwork. I utställningshallen kommer tekniken att levandegöras genom demonstrationer och aktiviteter, och tekniska specialister kommer att finnas tillgängliga för att diskutera de senaste lösningarna. En online-värd kommer att guida dig genom de många spännande utställningarna och ge dig exklusiv tillgång till produktexperter.

Branschforum

Det kommer också att anordnas flera branschforum med paneldiskussioner med framstående branschledare inom bland annat fordon och däck, kemikalier, koldioxidutsläpp och nya former av energiframställning, mat och dryck, life sceince, metaller, gruvdrift och cement, OEM, olja och gas, el och energi samt vatten och avlopp.

Produkt- och tekniksessioner

Delta i Rockwell Automations event för att ta reda på hur du kan uppnå de resultat din verksamhet kräver. Dessa virtuella sessioner kommer att ta upp hur de senaste produkterna, teknikerna, lösningarna och tjänsterna kan lyfta din verksamhet så att ni kan uppfylla behoven i tillverkningsmiljön idag, i morgon och i framtiden. Mer än 15 sessioner kommer att finnas tillgängliga on-demand.

– Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka då vi nu firar 30 år av Automation Fair tillsammans med de människor som har gjort allt detta möjligt, nämligen våra kunder, säger Tina Dear, VD för global marknadsföring hos Rockwell Automation. I år kommer vi att erbjuda alla dina favoriter, från intressanta föredrag till tekniska sessioner, paneldiskussioner om branschen och vår unika utställningshall där du kan se de senaste innovationerna och lösningarna från Rockwell Automation och medlemmar i PartnerNetwork.

Registrering för Automation Fair, Perspectives och PSUG är nu öppen

Virtuella deltagare kommer att få uppleva värdet och kraften hos Rockwells IT/OT-expertis och få fler möjligheter än någonsin att nätverka med innovationsexperter, företagsledare och kollegor i branschen.

Rockwell Automation PartnerNetwork-programmet erbjuder globala tillverkare tillgång till ett nätverk av företag som är fokuserade på att utveckla, implementera och främja optimeringslösningar i toppklass, förbättra maskineffektiviteten och uppnå hållbarhetsmål.

Om Rockwell Automation

Rockwell Automation är en global ledare inom industriell automation och digitalisering. Vi förenar människors idéer med teknikens potential för att utöka det som är mänskligt möjligt, vilket gör världen mer produktiv och mer hållbar. Rockwell Automation har sitt huvudkontor i Milwaukee, Wisconsin, och ca. 24 000 anställda över hela världen och hjälper kunder i över 100 länder.

För att lära dig mer om hur vi blåser liv i Connected Enterprise mellan industriföretag:

www.rockwellautomation.com