Nyheter

Moxa hjälper industrin att koppla samman OT-data på SPS 2021-mässan

Som ledande inom industriella nätverk och kommunikation kommer Moxa att sätta ribban för att främja industriell digital transformation vid SPS 2021 (23-25 november, Nürnberg, Tyskland). I monter 231 i hall 9 kommer företaget att visa hur deras IIoT-lösningar garanterar säker anslutning och databehandling mellan sensor och moln, vilket hjälper kunder att optimera sin digitalisering.

För närvarande pågår en revolution inom OT-data för att underlätta industrins digitala transformation. Men på grund av de oerhört stora OT-datamängderna som behöver samlas in från industriella tillgångar, fastnar cirka 90 % av företagen i detta skede. Moxas erfarenhet visar att det finns fyra utmaningar som måste övervinnas för att företag ska undvika att överföra oanvändbara OT-data till ett IT-system, nämligen framgångsrikt förvärv, förberedelse, överföring och säkerhet av OT-data.

Till exempel, hur är det möjligt att förenkla datainsamling, särskilt i en industriell värld fylld av äldre system som controllers och datasilos? När det gäller databeredning, hur kan IT-system analysera OT-data direkt utan något sammanhang, och hur är det möjligt att uppnå sann intelligens med långsamma reaktionstider? En ytterligare utmaning handlar om dataöverföring och att undvika påverkan av miljöfaktorer. Utöver detta, hur kan företag säkerställa att kontrolldata förblir högsta prioritet när behovet av mer mångsidig och realtidsdata blir allt vanligare? Ta reda på svaren på alla dessa frågor genom att besöka Moxas monter på SPS.

Datasäkerhet är en annan stor utmaning. På mässan kommer Moxa att visa hur företag kan stärka industriell cybersäkerhet och anta ett ”defense in depth”-tänkande. Företagets lösningar inom detta område hjälper till att förena industriella nätverk och säkerhet, integrera OT/IT-perspektiv på nätverksskydd och upptäcka och mildra cyberhot för systemintegritet.

Det värde Moxa tillför med sina lösningar för anslutningsinfrastruktur är byggandet av pålitliga och säkra nätverk som kopplar samman allt som krävs för framgångsrik automation. Som ett resultat är det möjligt att förbättra produktiviteten och effektiviteten i industriella tillämpningar som inkluderar smarta järnvägar (smart rail), smarta elnät (smart grid), intelligent transport, smart tillverkning, olja och gas och marin.

Moxa uppnår detta genom att samarbeta med kunder och kända partners för att omvandla deras unika idéer till genomförbara nätverkslösningar. Företaget arbetar med moln-, mjukvaru- och sensorpartners för att bygga en tillförlitlig och säker IIoT-tillämpning, från början till slut. Moxas IIoT-projekt är enkla, snabba och skalbara, med en strategi som bygger på två kärnprinciper: IIoT-projekt kan bara bli framgångsrika om resultat uppnås snabbt med begränsad ansträngning; och projekt måste utformas med slutmålet som syfte (storskalig utrullning).

För Moxa innebär IIoT att man gör det enkelt för kunder att fånga, rensa och använda data från industriella tillgångar. För att illustrera sitt partnerbaserade tillvägagångssätt kommer företaget att arrangera en livedemonstration på SPS. Denna mässpresentation är baserad på Moxas IIoT-demokit, som innehåller TeamViewer för fjärråtkomst, visualisering och förstärkt verklighet, samt Crosser för edgeanalys och dataanslutning. Delta personligen vid presentationen genom att besöka montern.

För att tillföra ytterligare värde till SPS-upplevelsen kommer Moxa att sända IIoT-webinarier med experter från sin monter kl. 11:00 under alla tre dagar på mässan. Ämnen kommer att omfatta analys, maskininlärning, fjärrövervakning samt kontroll och underhåll. Webinarierna kommer även att streamas live på Moxas eventplattform.

Naturligtvis är SPS-besökare också inbjudna att prata direkt med Moxas team av experter om deras specifika tillämpningar och utmaningar. Massor av kunskap och expertis kommer att finnas till hands på mässan. Med över 30 års erfarenhet av anslutningsmöjligheter för industriell automation har Moxa på ett tillförlitligt och säkert sätt anslutit mer än 71 miljoner enheter över hela världen.

Läs mer på:

https://moxa-europe.com/sps