Nyheter

Industrisaneringsföretaget Delete etablerar sig i Örebro

Industrisaneringsföretaget Delete expanderar nu i Örebro och är på jakt efter både lokaler och personal. Företaget har startat upp en helt ny avdelning och har tillfälligt löst lokalfrågan, men efterfrågan på tjänsterna innebär att företaget nu måste hitta en mer långsiktig lösning och nyanställa.

Delete är en av Nordens största fullserviceleverantör av miljötjänster. Koncernen har sitt huvudkontor i Helsingfors och sysselsätter ungefär 800 medarbetare på över 36 platser i Finland och Sverige. Och nu snart även i Örebro.

– Vi vill komma närmre våra kunder i området för att ge dem bra service och öka vår tillgänglighet, säger Michael Sjölin, projektledare för Örebroetableringen. Därför letar vi nu efter lokaler som passar vår verksamhet med garage och personalutrymmen någonstans i Örebro med omnejd. 

Har nyanställt även i Norrland

Avdelningen i Örebro är alltså redan i full gång men nu när orderingången ökar letar företaget även efter ny personal. Delete har nyligen rekryterat för fullt längs norrlandskusten och nu gör medvinden att de även ska etablera och rekrytera i Örebro län.

– Vi kommer att erbjuda allt som industrin kräver i form av industrisanering, fortsätter Michael Sjölin. Här finns både sugbil och pumpar för olika typer av jobb som vi kör så personer med industrivana efterfrågas. Vi har idag arbetsledare och operatör på plats, men vi behöver bli fler. Jag ser fram emot att få etablera oss på riktigt i Örebro, det är en expansiv region med mycket framåtanda!