Nyheter

Ny serie extrema laptops från Dell 

Dell lanserar nu en ny serie bärbara datorer som ska klara de mest extrema arbetsmiljöerna. Nya Latitude Rugged-serien riktar sig till användare som behöver slitstark och kraftfull utrustning i jobbet. 

Nya Rugged-serien är utformad för att klara de tuffaste och mest krävande arbetsmiljöerna som finns, oavsett om man jobbar som akutsjukvårdare, i en fabrik eller som militär i fält. Med de nya bärbara datorerna slipper användarna oroa sig för om tekniken håller, även under extrema förhållanden.

Lyssnat på användare

Det finns en stor efterfrågan från användare på datorer som kan hantera moderna applikationer, hålla uppkopplingen oavsett plats, erbjuda bra batteritid och vara pålitlig. Dell har lyssnat på dessa krav och lanserar en serie bärbara datorer som är anpassat till dessa behov. Med Rugged-serien ska användare kunna ta nödsamtal långt ute i ödemarken och hålla stabil uppkoppling även på avlägsna platser.

Fördelar med nya Rugged-serien 

De senaste Intel-processorerna för ökad produktivitet. 

Wi-Fi6E och 5G-kapacitet för optimal anslutning.

Förbättrade skärmar med 1400 Nits ljusstyrka som kan läsas i dagsljus och användas med handskar. 

Förbättrad batteritid på nästan 25 timmar, utbytbara batterier och ”Express Charge Boost” för upp till 35 procents laddning på 20 minuter. 

Enheterna är de första från Dell som levereras med det nya operativsystemet Windows 11 förinstallerat. Datorerna kommer också med Dell Optimizer, ett program som använder artificiell intelligens för att optimera prestandan baserat på användning. Den nya Rugged-serien kommer ligga ute till försäljning från och med den 9 december 2021.