Nyheter

Tre större paket med kompletta verkstadsinredningar

Verktygsboden har kompletterat med ytterligare två större varianter för de som behöver mer förvaring och arbetsyta. Först ut i ledet är ett paketerbjudande innehållande 2 st PELA garageinredning silver/svart, ARTNR: 496769.

Verkstadsinredning basic, silver/svart ARTNR: 532672

Komplett garageinredning, dubbelset i stilrent silver-svartlackat utförande med många praktiska skåp, lådor och utrymmen för förvaring och upphängning av dina verktyg med tillbehör till garaget.

Läs mer om verkstadsinredning basic, silver/svart ARTNR: 532672

För den som vill inreda eller skapa en arbetshörna finns paketerbjudande med 2 st PELA garageinredning silver/svart, ARTNR: 496769 som också inkluderar hörnskåp till garageinredning, silver/svart ARTNR: 519955.

Verkstadsinredning basic med hörnskåp, silver/svartARTNR: 532801

Komplett garageinredning med hörnskåp, dubbelset i stilrent silver-svartlackat utförande med många praktiska skåp, lådor och utrymmen för förvaring och upphängning av dina verktyg med tillbehör till garaget.

Läs mer om verkstadsinredning basic med hörnskåp, silver/svart ARTNR: 532801

Originalet för de som kräver det lilla extra!

Verkstadsinredning Profi, svart ARTNR: 509665.

Komplett inrednings-set i stilrent svartlackerat utförande med silvriga detaljer. Denna variant av 2 st 1440 mm långa bänkskivor – vilket gör det möjligt att dela upp inredningen i två sektioner om man så önskar. 11 cm mer arbets- och förvaringsdjup. Men också snitsig strömförsörjning via två 2 st rackmonterade grenuttag under verktygstavlorna med vardera 3 st 230V-uttag samt 2 st 5V USB-uttag.

Läs mer om verkstadsinredning Profi, svart ARTNR: 509665