Nyheter

Red Lion lanserar Secure Industrial Remote Access Platform

Fjärråtkomstlösningen Red Lions Secure Remote Access Platform möter de mest krävande säkerhetskraven för moderna industriella tillämpningar. Med den centraliserade hanteringen av routrar så kan användare snabbt styra anslutna enheter var de än befinner sig. Förmågan att övervaka och fjärrhantera utrustning hjälper till att minska driftskostnader, stillestånd och underhåll vid utspridd verksamhet.

Red Lions Secure Remote Access-routrar och programvara erbjuder flexibilitet och mycket hög säkerhet. RLConnect24 är en lättanvänd fjärrtjänstportal för att övervaka och hantera distribuerade tillgångar och användare.

Den tillhandahåller bland annat datavisualisering, geografisk kartläggning, dataloggning och larm baserat på operativ eller systemgenererad data. Med RLDialUp-klientprogramvaran kan operatörer säkert ansluta sin dator till olika fjärrutrustningar för underhåll och konfiguration. Routrarna är gateways av industrikvalitet med valfri LAN-, WAN-, seriell-, USB-, Wi-Fi- eller 4G LTE-anslutning för att säkerställa sömlös integration med alla industriella tillämpningar.

Red Lion lanserar också RA10, en kompakt industriell brandvägg, som ger OT-cybersäkerhet. Denna intelligenta brandvägg är självlärande och kan autokonfigurera för att säkra äldre tillgångar, undvika adresskonflikter och/eller logiskt isolera maskiner eller grupper av maskiner.

– Eftersom industrin snabbt övergick till fjärrproduktion på grund av pandemin har efterfrågan på plattformar som säkert möjliggör sådan verksamhet blivit mer kritisk, enligt Craig Resnick, Vice President, ARC Advisory Group. Red Lions Secure Remote Access Platform togs fram för att möjliggöra säker åtkomst i realtid från vilken plats som helst. På ARC räknar vi med att fjärrproduktionen fortsätter även efter pandemin, eftersom industrin har insett fördelarna med att maximera produktivitet, nyckelindikatorer, lönsamhet och framför allt hållbarhet för att möta framtida utmaningar.

Red Lions Secure Remote Access Platform, i samarbete med MB connect line GmbH, är nu tillgängligt i Storbritannien, Irland, Island, Norge, Sverige, Finland och Frankrike.