Nyheter

HANZA vinner uppdrag från Njord Clean Air

HANZA Holding AB har tecknat ett avtal med Njord för komplett tillverkning av luftrenare. Produktionen kommer att ske i HANZAs svenska tillverkningskluster och den initiala ordern uppgår till cirka 12 MSEK.

Njord Clean Air utvecklar och marknadsför industriella luftrenare för kommersiella miljöer såsom lager, industri, handel och kontor. Njord har valt HANZA till produktionspartner då bolaget har den kompetens och de teknologier som krävs för att tillverka hela produkten, nära kundens slutmarknad.

– Då Njord ser en ökad efterfrågan och betydande tillväxt är det viktigt att hitta rätt partner för hela värdekedjan inom tillverkning, montering, sourcing, utveckling, och logistik. Efter en omfattande och noggrann process har vi valt HANZA som partner eftersom de kan erbjuda oss en överlägsen totallösning för vår produkt, säger Peter Krantz, CEO Njord.

– Vi är mycket glada att Njord har valt HANZA som sin partner. Med vårt ’All you need is one’-koncept kan vi erbjuda tillverkning av hela produkten i Sverige och vi kommer även att vara en strategisk tillverkningspartner för Njord under deras expansion, säger Veronica Svensson, försäljningschef i HANZAs tillverkningskluster i Sverige.

Leveranser kommer att påbörjas under det tredje kvartalet 2021.